Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.08.13. 12:17, Kitti
Kulisszák mögött: A varázslat PART 2.

Sziasztok!! A néhány héttel ezelőtt megkezdett kulisszás cikk fordítását szeretném most folytatni. Remélem mindenkinek tetszik majd ez a cikk, nekem egy élmény fordítani. Jó szórakozást mindenkinek!

Ahogy azt mindenki gondolta a dolgok az évad előrehaladtával sokkal hektikusabbak és zavarosabbak lesznek. "Amikor az évad közepénél járunk és rengeteg epizódot forgatnak éppen - akkor kell nagyon sokat dolgoznom, rengeteg az átalakítás és be kell osztani az idődet." magyarázta Chomsky. Sokszor részt vehetek a rendezések második felében és a forgatásokon is ott kell lennem. Minden csak azon múlik, hogy mi szükséges az adott epizódnál, hogy gördülékeny legyen minden. Amikor az évad végén járunk és befejeződtek a forgatások, akkor a legszorosabb a határidő a számomra, ugyanis be kell fejeznem az epizódot. Azonban akkor már nem kapok új jeleneteket, sokkal csendesebb a dolog és végre arra tudok fókuszálni, hogy befejezzem az epizódot. Így még ha egy kicsit nagyobb is a nyomás rajtam, mégis könnyebb egy kicsit, hiszen nincs más dolog, amire koncentrálnom kellene.

"Van néhány kiegészítő tényező, például a számítógépes munkálatok, amelyek előhozzák a lányok erejét. Egy kis teleportálás itt, vagy egy robbanás ott, nem tűnik nagy dolognak, de amikor összerakod őket, akkor igenis az lesz.

Csak hogy betekintést nyerjetek egy kicsit a dolgokba, amikor a Charmed elkezdődött, akkor a legtöbb effektet tartalmazó epizódban talán 35 effekt volt." mondta Chomsky. "Az utolsó három évadnál pedig közel 120 effektet használunk epizódonként. A 7. évad végén az utolsó öt epizódnál több mint 200 effektet használtunk. Magas szögből szerettük volna felvenni például, ahogy a ház felrobban, és van egy barátom, akinek van helikoptere, és a vizális effektek csapatának vezetőjével Stephen Lebeddel fel is szálltunk a helikopterre. Hozott magával egy digitális kamerát és elrepültünk az igazi ház fölé, majd készítettünk néhány felvételt, amit később felhasználtunk a forgatások során. Nagyon sok tervezést igényelt, de tudtuk, hogy ezt szeretnénk csinálni, már amikor elkezdtük tervezni is az adott epizódot. Csak össze kellett hangolni a dolgokat."

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED MAGAZIN 20. SZÁM