Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.02.03. 08:35, Kitti
Düsseldorf - Találkozás Hollyval

Sziasztok!! Említettem, hogy a héten elutazom Németorságba, hogy találkozzam Hollyval. A héten éppen ezért ritkábbak a frissítések, jelentem sikeresen megérkeztem Düsseldorfba, és azt már biztosan tudjuk, hogy Holly is úton van ide. Figyeljétek majd az oldal hivatalos Facebook oldalát, igyekszem majd minél több képet készíteni és oda töltöm majd fel őket.

Kedden már indulok vissza, utána pedig érkeznek majd a videók és a részletes beszámoló.

2017.01.30. 04:10, Kitti
Címkék: Új képek
Alyssa Milano The NHL 100 presented by GEICO - Red Carpet

Sziasztok!! Az előző hét folyamán kaptunk néhány új képet Alyssáról. Ezket a képeket hoztam most el nektek és a kis képekre kattintva megtekinthetitek őket a Galériában nagyobb méretben. Alyssa gyönyörűen festett a rendezvényen és a ruhája is csodálatos volt. Amint lesz felvétel az eseményről azt is elhozom majd nektek.

   

2017.01.29. 12:42, Kitti
Címkék: Design
ÚJ KÜLSŐ AZ OLDALON

Sziasztok!! Úgy néz ki végre sikerül kikeveredni ebből a csúnya megfázásból. Ma már elég erősnek éreztem magam a frissítéshez, ne haragudjatok, a kis kimaradásért, de nagyon nem voltam jól  ezen a héten. Szerencsére ma már úgy érzem rendben leszek és el is kezdtem lecserélni a külsőt. Remélem mindenkinek elnyeri majd a tetszését, van még néhány átalakítani való, ezeket igyekszem majd befejezni még indulás előtt, hiszen tudjátok, Csütörtökön utazom Németországba a találkozóra.

A fejlécet még korábban készítették nekünk, ezt egy kicsit átalakítottam és megírtam a kódokat, így készült el az új külső. Véleményeiteket bátran írjátok meg nekem a chatben vagy az oldal Facebook oldalán.

2017.01.24. 15:42, Kitti
Címkék: Modulok
Modulok - Menüpontok - Hírek

Sziasztok!! Sajnos egyre inkább sikerült lebetegednem ezen a héten, így ma is kicsit lazábbra venném a dolgokat, és a háttérben fogok dolgozni. Az új külső teljesen készen van, már csak fel kell tennem, remélhetőleg a hétvégére már teljesen meggyógyulok és fel tudom nektek tenni.

A következő heti program pedig nem más mint Düsseldorf, ahol találkozhatok Hollyval. A programot már megkaptuk, és annyit elárulhatok, hogy nagyon szuper lesz és sok időt tölthetünk majd a színészekkel. A felvételeket sajnos megtiltották, azonban ennek ellenére igyekszem majd néhányat készíteni és természetesen képeket is. Jövőhéten Csütörtökön már utazom, és utána Kedden térek majd haza Németországból, addig is próbálok majd frissíteni, internetem lesz a hotelben, szóval ha lesz egy kis időm mindenképpen jelentkezem majd.

2017.01.22. 17:33, Kitti
The Women Of Charmed PART 6.

Sziasztok!! Egy kis design cserét terveztem már ezen a hétvégén, azonban nem fog összejönni, mivel eléggé lebetegedtem, így hát azt gondoltam most inkább elhozom nektek a The Women Of Charmed folytatását és egy kicsit több időt szentelek a pihenésre és a gyógyulásra. A designon egyébként tegnap is dolgoztam, félig meddig már elkészült, a jövőhéten pedig biztosan fel fog kerülni.

Ezen a felvételen már Brad Kern is megszólal és mesél nekünk kicsit az úgynevezett 'zöldképernyős" jelenetekről. Ezeket a jeleneteket ugyanis úgy veszik fel, hogy a színészeknek úgy kell tennie, mintha tényleg lenne ott valami, pedig ők csak később helyezik oda a démont vagy éppen a különleges effektet. Holly is mesél arról, hogy ezek a jelenetek nem is olyan egyszerűek, és hatalmas képzelőerőre van szükség, hogy ezek a jelenetek sikeresek legyenek.

Természetesen a lányoknak minden héten új démonnal kellett megküzdeniuk, és ez a készítőknek is feladta a leckét. Az egyik epizódban pedig Shannent kellett átalakítani, méghozzá férfi lett belőle a 2. évad 5. epizódja során, és ekkor sem volt könnyű dolga a sminkeseknek. Bemutatják nekünk egy kicsit az eredeti Árnyak könyvét is, és mesélnek arról is, hogy néhány rajzon a stábtagok szerepelnek.

Mesélnek picit Prue erejéről is, hogy kaszkadőrök segítségével keltik életre ezt a képességet, és természetesen a további erők bemutatásához szükségük volt a különleges effektek csapatára is.

2017.01.20. 14:18, Kitti
Címkék: Epizódok
Modulok - Epizódok

Sziasztok!! Az Epizódokon belül dolgozgattam kicsit, elkészült a 3. évad 3. epizódjának modulja, ahol még több érdekességet és hasznos információkat olvashattok az adott epizódról. Természetesen felkerültek a részhez tartozó képek is a Galériába, összesen 156 képről van szó.

3. ÉVAD 3. RÉSZ - GALÉRIA

Igyekszem gyorsabban haladni ezekkel a modulokkal, de sajnos úgy kell haladnom, ahogy időm engedi, és nem szeretem őket összecsapni, hiszen ilyenkor minden részt alaposan meg kell vizsgálnom, összegyűjteni a bakikat, érdekességeket és természetesen kivágni a képeket is. Szóval sok munka van vele, ezért türelem, igyekszem, hogy minél előbb elkészüljön az összes évad.