Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.12.18. 16:03, Kitti
Új Charmed képregény

Sziasztok!! Ma is egy szuper hírrel érkezem hozzátok, ugyanis végre új információkat kaptunk az új Charmed képregényről. Mint ahogy azt mondtam a Zenescope után a Dynamite vette át a képregények készítését, és már el is készült az első hivatalos borító az új képregényhez. A legelső szám 2017. Március 8-án fog megjelenni.

Két új írót is bemutattak nekünk Erica Schultz és Maria Sanapo. Íme egy kis előzetes:

CHARMED KÉPREGÉNY 1. SZÁM (Dynamite kiadó): Hatalmas gonosz erők fenyegetik San Francisco művészeinek világát, és egyedül csak Phoebe, Paige és Piper állíthatja meg ezeket.
A Dynamite csoport egyébként előről fogja kezdeni az egészet, egy teljesen új történetet ad majd a folytatásnak, nem úgy mint az előző képregények. A borítót egyébként feltettem a Galériába, ahol megtekinthetitek teljes méretben. Valamint ha valaki szeretné előre megrendelni a képregényt, az az alábbi link segítségével megteheti: comixology.com Az ára egyébként $3.99, ami körülbelül árfolyamtól függően 1200 ft.

2016.12.17. 18:00, Kitti
Címkék: Modulok
3. évad epizódismertetők

Sziasztok!! Ahogy azt említettem folytatódik az epizódismertetők kibővítése minden féle érdekességgel és extrákkal, már el is kezdtem ezt a folyamatot és ennek eredményeképpen elkészült a 3. évad első epizódja. Új bakikat, érdekességeket hoztam, és természetesen az epizódhoz tartozó kivágott képeket is, ami azt jelenti, hogy összesen 144 új kép került fel a mai nap folyamán a Galériába.

3. ÉVAD 1. RÉSZ

Ha minden jól megy holnap is elkészül majd egy vagy két ismertető, igyekszem őket befejezni, hiszen nyolc évad van összesen ami elég sok. Jó böngészést mindenkinek!

2016.12.16. 20:41, Kitti
Címkék: Háttérmunka
Modulok, Menüpontok - Chat Alyssával

Sziasztok!! Ma is a modulokkal foglalkozom picit, méghozzá a Charmed menüponton belül fogom rendezgetni és bővíteni egy picit a modulokat.

Ma este 10-kor pedig élőben chatelhettek Alyssával személyes Twitter oldalán, kérdezhettek tőle bármit, bár leginkább az Atkin diétával kapcsolatos kérdésekre válaszol most. Használjátok a #atxinsxalyssa jelszót a kérdéseitek után. Nagyon fontos, hogy próbáljatok olyan dolgokat kérdezni tőle, amik egyediek, és senki másnak nem jutna eszébe megkérdezni, így biztosan választ kaphattok kérdéseitekre.

2016.12.15. 14:29, Kitti
P3 Convention hírek

Sziasztok!! Jó hírekkel érkezem ma is, ugyanis tegnap este bejelentettek két új vendéget a franciaországi P3 Conventionre. A rendezvényről tegnap előtt szerezhettünk tudomást, és a szervezők nem tétlenkedtek máris leszerződtek két szereplővel a sorozatból, akik nagy örömmel fogadták el a meghívást.

Ez a két szreeplő pedig nem már mint Holly Marie Combs és Rose McGowan!! Mint ahogy azt már tudjuk Holly többször is járt Európában (Februárban is eljön), ezért ő nagy örömmel fogadta el a szervezők meghívását. Rose pedig azért különleges eset, mivel ő még ezelőtt nem vett részt európai rajongói találkozón, és ez az első alkalom, hogy elfogadta. Nagyon örülünk neki, hogy ő is eljön jövőre.

Természetesen lesznke még vendégek, ez még csak a kezdet, bízunk benne, hogy minél több szereplő el tud jönni az eseményre majd.

A másik jó hír pedig, hogy nekem is sikerült jegyet szerezni, ez pedig azt jelenti, hogy onnan is élőben közvetíthetek majd nektek.

2016.12.14. 13:17, Kitti
Címkék: Convention Párizs
Charmed - P3 Convention

Sziasztok!! Úgy tűnik 2017-ben ismét lesz lehetőségünk találkozni kedvenc szereplőinkkel. Az a szervezet, aki az előző rendezvényeket szervezte sajnos csődöt jelentett. De nem kell aggódni, hiszen itt egy másik, szintén francia szervezet, aki nagylelkűen átvette az irányítást. Ez pedig azt jelenti, hogy 2017-ben is Európába látogathatnak majd a színészek!

Természetesen most sem olcsó rendezvényről van szó, a legalacsonyabb jegy ára 150 euróval kezdődik. A legdrágább 500 euró,a mi nagyon sok mindent tartalmaz, többek között egy VIP vacsorát a színészekkel, viszont ezt még aukcióra fogják bocsátani, így ennek is megy majd fentebb az ára. A jegyeket ma kezdik majd el árusítani, igyekszem majd részt venni ezen az eseményen is, de sajnos még nem biztos, mivel 2017-ben már biztosan részt fogok venni egy Conventionon Németországban, ahol találkozhatok Hollyval. Megteszek mindent, hogy erről a rendezvényről is élőben tudósíthassak nektek.

A szervezők folyamatosan jelentik majd be, hogy kik fognak részt venni az eseményen, ezt az alábbi link segítségével tekinthetitek meg: xivents.com A Convention úgy néz ki, hogy November 25-én és 26-án kerül megrendezésre majd.

2016.12.13. 13:05, Kitti
Kulisszák mögött

Ahogy már korábban említettem érkezik a tegnap megkezdett kulisszás cikk második fele. Ebben a videóban már mesélnek nekünk kicsit azokról a kapcsolatokról, amiket már nem láthattunk a kamerák előtt. Tehát arról, hogy néhányan egymásra találtak a forgatásokon.

Brian például mesélt egy kicsit arról is, hogy a színészek kapcsolatában biztos nem könnyű például csókejeleneteket látni a másik félnek, de neki ez a munkája, és el kell tudni külőníteni a valóságtól.

Meséltek nekünk arról is egy kicsit, hogy ha például egy sorozat eléri a 100. epizódot is, utána már nem olyan könnyű mindig újat mutatni, azonban ennek a sorozatnak sikerült, és az írók sem fogytak ki az ötéetekből még ennyi epizód után sem.

2016.12.13. 12:12, Kitti
Címkék: Epizódok
Modulok - Epizódok

Sziasztok!! Ma az Epizódok modulokkal foglalkoztam, nem is keveset, hiszen elég sok mindent szeretnék átalakítani. Az első két évad teljesen kész, az egyes epizódokon belül is igyekeztem minél több információt adni, rengeteg érdekességgel és bakival. A többi évad egyes epizódjainál is elég sok információt találhattok, de vannak még hiányosságok, többek között kivágott képek és az érdekességek rész sincs teljesen kidolgozva. Innentől kezdve a 3. évadtól folytatom majd, és epizódonként haladok.

EPIZÓDOK

Később elhozom még nektek a kulisszás videó második felét is, szóval készüljetek. És természetesen ne feledjétek a kvízversenyt sem, hiszen hamarosan elárulom, hogy mi lesz a második nyeremény.