Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

15 lecke amit a Charmedből tanultunk. PART 1

2018.03.11. 11:26, Kitti
Címkék: Charmed Lecke
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883020_17.jpg

Sziasztok!! Sajnos a CW továbbra is gőzerővel dolgozik a rebooton.Kiszivárgott néhány videó a meghallgatásról, és hát meg kell mondanom a szövege botrányos és kicsit sem hasonlít az eredetire. Az új szereplők folyamatosan letiltják a Charmed rajongókat Twitteren és nem éppen úgy reagálnak ahogy kellene. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy nem foglalkozunk az egésszel, inkább arról fogok nektek fordítani egy cikket, hogy mi az a 15 lecke, amit megtanulhattunk a sorozatból. Hosszú cikk érkezik, tehát több részletben fog felkerülni.

 

1. Mindig védd meg azokat akiknek szükségük van rá.

Ezt a leckét leginkább Shannen Dohertynek köszönhetjük, aki Prue karakterét alakította. Mivel ő volt a legidősebb, ezért alapból benne volt az ösztön, hogy megvédje testvéreit bármi is történjen. Miután Pruet megölték a harmadik évad végén, Piper lett a legidősebb testvér és automatikusan ő lett a védelmező, ahogyan ezt Pruetól megtanulta. Néha fogalmad sincs róla honnan szerezz elég bátorságot, hogy megtegyél valamit, de amikor arról van szó, hogy meg kell védened valakit, valahonnan mégis előjön ez a bátorság. Olyan mintha varázslat lenne. Az hogy megvédünk valakit nem feltétlen a korunktól függ. Láttuk, hogy a lányok minden héten ártatlanokat mentettek meg és nem azért, mert ők idősebbek voltak, hanem azért meg volt elég erejük, hogy megtegyék. Ha tudsz segíteni valakinek, akkor tedd meg.

2. Mindenkinek el kell kezdenie valahol.

Prue tragikus halála után, a lányok rég elveszett testvére Paige Matthews megjelenik a lányok életében. Természetesen ennek köszönhetően sikerült helyreállítani a Hármak Erejét, azonban Paige eléggé le volt maradva testvéreitől, ami a boszorkányságot illeti, hiszen három éves hátrányban volt. Mind emlékszünk arra az epizódra, amikor Phoebe Cole-al edzett, míg Paigenek elméletet kellett tanulnia a konyhában. Mennyire frusztráló lehetett, nem igaz? Habár időbe, energiába és természetesen néhány hibába kerül, míg az ember eljut valahova, a lecke azt mutatja, hogy a végén úgyis sikerül. Lehet hogy csak az elmélettel tudod elkezdeni, de figyelmen kívül kell hagynod azokat, akik már olyan messze járnak, hogy a gondolattól is sírva tudnál fakadni. Az ötödik évad végére Paige sikeres teljes munkaidős boszi lett, maga mögött hagyva mindenkit.

3. A jó emberek néha sötét időszakokat élnek meg.

Nehéz számon tartani, hogy vajon mennyiszer lett a lányokból valami féle gonosz lény a sorozat során. Paige vámpít lett, Piper fúria, Phoebe pedig egy démoni anyuka egy démon babával a hasában. Mindet szállta meg már valami különféle időszakonként. De ez nem jelentette azt, hogy teljesen gonoszak lettek volna és a testvéreik pedig leírták őket. Amíg valaki nem lépi át teljesen azt a bizonyos vonalat még van esély a második esélyre. A te életedben biztosan nem fognak az emberek ősi görög erőket örökölni és városokat pusztítani, mikor olyan kedvük van, azonban követhetnek el hibákat. Leo krízise a Wyatt-Chris-Gideon harc után a példa arra, hogy a jó emberek is mehetnek keresztül nehezebb időszakon. Nem tudod mire képesek az emberek, és mivel az élet néha szívás, bölcs dolog ha megértő vagy.

folyt köv.