Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Kulisszák mögött: Az utolsó epizód titkai - 2. Rész

2017.12.11. 12:00, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883016_63.jpg

Sziasztok!! Érkezik a megkezdett kulisszás cikk folytatása. Remélem mindenkinek tetszett az első fele, ahogyan bízok benne, hogy a másik fele is fog majd. Jó szórakozást mindenkinek!

"Természetesen mivel Piper annak a nőnek az alakját vette fel, aki kapcsolatban állt ezzel a gonosz emberrel, akivel most harcolnak ő és a testvérei is, ez a történet mozgatórugója. A kihívást az jelentette a számomra, hogy egy olyan fenyegetést közvetítsek a bűbájosoknak, ami benne votl a forgatókönyvben és elég meggyőző lesz a közönség számára is. Azt hiszem ez sikerült is. Legalábbis a nézők visszajelzése elég pozitív volt ezzel kapcsolatban. Mégegyszer elmondom, hogy most előszőr nem volt gonosz démonunk a sorozatban, és azt gondolom, hogy ez elég vagány dolog.Úgy értem 8 év után Brad Kernnek és a csapatának sikerült egy új történettel előállni, ami elég különleges volt, legalábbis a számomra és igazán élveztem ezt a munkát.

Ezek után pedig elérkezett a fordulópont, vagyis a Repo Manor című epizód, amit Johansen rendezett, ahol három démon helyet cserél a lányokkal éls bezárja őket a babaházba. "Én voltam az, aki bemutatta a babaházat a 7. évad során a Scry Hard című epizódban, ezzel megadva a lehetőséget, hogy elbúcsúzzunk tőle," mesélte a rendező. "A történet szerint a három lány megkapta a lehetőséget, hogy eljátsszák saját maguk gonosz hasonmását."

"Rose igazából eléggé lebetegedett  két epizód forgatása között. A hangján eléggé hallottuk és sokszor nehéz volt érteni, hogy mit is beszél. Azonban Rosenak sikerült előnyt kovácsolnia ebből a hátvárnyból és felhasználta, hogy eljátssza a saját hasonmását. Így a gonosz Paigenek sokkal mélyebb hangja van és teljesen más mint ahogy az eredeti karakter beszél. Néha a legfurcsább helyeken találod a megoldást a problémákra." 

folyt köv.

FORRÁS: XPose magazin