Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Kulisszák mögött: Az utolsó epizód titkai

2017.12.05. 16:45, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1512490312_70.jpg

Sziasztok!! Tudom, hogy már elég régen kezdtem bele új kulisszás cikk fordításába, ezért most azt gondoltam itt lesz az ideje, és az XPose magazinban megjelent cikket szeretném most elkezdeni lefrodítani nektek.

Derek Johansen rendező mesél nekünk az utolsó évad munkálatairól. Néhány ember számára 1999 úgy tűnik, hogy elég régen volt, azonban Derek Johansennek mégis olyan mintha csak tegnap lett volna. Ekkor kérték fel, hogy másodlagos rendezői asszisztens legyen a sorozatban, majd elsődleges és végül producer/rendezőként dolgozott tovább évekig a sorozatban. Azonban Johansen elárulta nekünk, hogy az utolsó évad igazán nagy kihívást jelentett a számára.

"Mivel nagyon lecsökkentették a költségeinket, nem igazán tudtuk elhagyni a stúdiót, hgy külső helyszíneken forgathassunk," mesélte. "Tehát ha külső helyszínt kellett megjeleníteni, akkor óvatosnak kellett lennünk és nagyon kreatívnak, nehogy feltűnjön, hogy ugyanazokat a helyszíneket használjuk újra és újra. Ezt szerencsére sikerült is megvalósítani Paul Staheli designernek köszönhetően, aki mindig új ötletekkel állt elő és sikeresen átalakítottuk a helyszínt, valamint talált olyan helyeket, ahol még nem igazán forgattunk vagy más szögből tudtuk felvenni az adott jeleneteket. Azt szerettük volna, ha valami újat és mást tudunk adni a közönségnek, így a nézők nem érzik úgy, hogy átverjük őket.

Hasonló kihívásokkal kellett szembenézni több évadon keresztül a sorozatban, amikor a barlangokat készítettük. Több mint 80 féle változatot készítettünk ezekből. Készítenünk kellett például egy Árnyőr odút is, és természetesen annak is barlangnak kellett lennie. Szerencsére sikerült egy kicsit átalakítani, így pedig úgy nézett ki mint egy démoni műhely és nem pedig a szokásos barlang. A munka kielégítő részéhez tartozik, hogy beazonosítjuk a kreatív akadályokat és rájövünk hogyan is tudjuk kiküszöbölni ezeket."

7 éves rendezői munkája során Johansen 9 epizódot rendezett, hármat pedig az utolsó évben. Az első a 'Run, Piper, Run című epizód volt, ami egy különleges rész volt több szempont alapján is. "Először is ebben az epizódban nem szerepelt természetfeletti démon," magyarázta Johansen. "Egy kerületi ügyész volt, aki gonosz volt, de nem volt varázsereje. Mindig volt gonosz a sorozatban, viszont általában valami féle természetfeletti erővel rendelkeztek. Így a lányoknak ki kellett találni, hogy hogyan tudnának leszámolni egy gonosz emberrel úgy hogy közben nem ölhettek embert.Viszont meg kellett védeniük az ártatlanokat. Ez nagy dilemmát jelentett a számukra."

folyt köv.

FORRÁS: XPOSE MAGAZIN