Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.07.22. 04:17, Kitti
Címkék: Charmed Manga
Charmed manga

Sziasztok!! Ahogy azt korábban említettem néhány napra el fogok utazni, ma indulok, ezért a mai bejegyzést is már korábban rögzítettem és beállítottam, hogy megjelentjen. Augusztus 5-én érkezem majd haza. Lesz nálam laptop, tehát biztosan fel fogok nézni az oldalra, viszont frissíteni kevesebbet tudok majd addig is.

Ma viszont már érkezem is egy jó hírrel nektek, ugyanis a Dynamite úgy döntött, hogy jövőre a képregények után ki fogják adni a Charmed Mangát. A történetről annyit lehet tudni, hogy egy fiatal lány, Delia varázserőkkel bír, azonban amikor véletlen felfedi ezeket az erőket az iskolában magára vonja Piper, Phoebe és Paige Halliwell figyelmét, akik már régóta gyakorolják varázserejüket. A lányok segítségével Delia új életet kezdhet, azonban a varázslat kicsúszik majd a kezei közül....

Az író Katy Rex lesz, aki a következőket mondta a témával kapcsolatban: "Nem is tudom elmondani mennyire szerencsésnek érzem magam, hogy én írhatom a Charmed Mangát. Már akkoriban elkezdtem nézni a sorozatot, amikor megjelentek a legelső epizódok - sőt, a barátaim mindig tudták, hogy Csütörtök estére ne tervezzünk semmit, mert akkor jelent meg az új epizód, így otthon akartam maradni és nézni - és nagy rajongónak tartom magam már a kezdetek óta. Úgy gondolom íróként sokat segít majd a rajongói hátterem és segít elkötelezettnek lennem a sorozat és a testvérek iránt, még akkor is ha nem ragaszkodom a fő képregényhez és új karaktereket találok majd ki. Bízok benne, hogy az igazi rajongók, akárcsak én, élvezni fogják a visszatérést a Varázslóiskolába és azt ahogy ezt majd egy teljesen új boszorkány lány szemügyre veszi. Alig várom, hogy új rajongók is csatlakozzanak majd, akik szeretnének egy új történetet megismerni erős és támogató nőkről. Szeretem, hogy a Charmed mindig is hajlandó volt foglalkozni releváns kérdésekkel, miközben pedig a boszorkányság legjobb aspektusaira kontenrál: szórakozás, varázslat és testvériség."

A cikket az alábbi oldalról fordítottam: bleedingcool.com Ezen az oldalon még több képet is megtalálhattok az új Charmed mangáról.