Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.07.16. 11:06, Kitti
Kulisszák mögött: A varázslat

Sziasztok!! Egy teljesen új kulisszás cikket kezdek ma fordítani nektek, mivel már elég régen hoztam ilyesmit. A cikket a hivatalos Charmed magazinból fordítom majd több részletben.

Nem sok ember mondhatja el magáról, hogy a letelső epizódtól a legutolsó epizódig dolgozott a sorozaton. Azonban Peter Chomsky mégis ezen szerencsések egyike. Szerencsére sikerült elkapnunk őt egy interjú erejére, hogy meséljen nekünk milyen is az élet a forgatásokon, milyen érzés ennyire szoros határidőkkel dolgozni és természetesen azokkal a rengeteg vizuális effektekkel.

Peter Chomsky először co-producerként kezdett a sorozatban, majd producer lett belőle. "Eredetileg azért kerültem be, mert nagy erősségem az utómunkálatok elvégzése és a sorozatok befejezése," magyarázta Chomsky. "Továbbá elég sok tapasztalatom volt az effektek területén, így aztán abba is belevontak végül. Az Encore Video-t használtuk, ami a vizuális effektek 90%-át tette ki, a felettesünknek pedig volt egy cége, ahol rengeteg 3-D munkát tudtunk elvégezni. Belevettek abba is, hogy ki mit csinál az adott epizódon belül, ismertem a költségvetést, és együtt dolgoztam a rendezőkkel, hogy megbizonyosodjunk arról, biztosan azt veszik fel, amiket megbeszéltünk a vizuális effektekhez."

A Charmed esetében nem volt olyan, hogy tipikus nap, ezért Chomsky feladatai mindig váltakoztak attól függően, hogy épp a forgatás mely időszakában voltak. "Amikor egy teljes évadon doltoztok az olyan, mintha épp maratonra készülnél. Az elején csak annyit mondasz: 'Hol van a jelenet?' Ideges vagy és szeretnél valamit csinálni. Beszélni akartam a vizuáélis effektek producerével, látni akartam hogy is áll az egész, mennyire komplikáltak az effektek és hogyan is tudjuk ezeket leegyszerűsíteni és kevesebb pénzből kihozni. Például ' Hey, nem tudnánk ez vagy az helyett mást csinálni?' Lehet kevesebb pénzből is ki lehet hozni.Beszélnem kellett Bred Kernnel, hogy ő hogyan szeretné csinálni az adott epizódot. Az elején csak felkészültünk a forgatásra. Egy epizód elején még nincs sok utómunka, így leginkbáb a forgatásokon töltöttem az időmet, találkozókon vettem részt, így rengeteg időm maradt az előkészületekre. Amikor már körülbelül leforgattunk négy epizódot, akkor mehetek vissza az elsőhöz és elkezdhetem az utómunkálatokat. Amint a rendező befejezte a vágásokat megnézzük az epizódot, jegyzetelünk és előkészítjük a részt a vizuális és hang effekteknek."

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED MAGAZIN 20. SZÁM