Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.11.21. 15:50, Kitti

Sziasztok!! A hétvégén megrendezett ausztrál convnetionről hoztam nektek most egy rövidke felvételt. Állítólag több panel is volt, de valószínűleg nem igazán engedték meg a közönségnek a felvételeket, ugyanis sokat sajnos nem kaptunk. Egy valakinek sikerült azonban egy alig három perces videót feltölteni. Köszönjük neki, és ezt a felvételt hoztam most el nektek.

Aki vett már részt Holly és Brian egyik panel beszélgetésén, az tudja, hogy mindig hatalmasat alakítanak és ez alkalommal sem történt másképp. Twitteren rengetegen írták, hogy igazán viccesek voltak, nagyon sokat nevettek velük.

2016.11.20. 11:58, Kitti

Sziasztok!! Végre sikerült megjavítani az internetet, így ismét tudok nektek frissíteni. Ahogy említettem már kezdjük is az új Hollys cikkel, ami Ausztráliában készült, ugyanis az elmúlt két hétvégén Hollyék ott vettek részt egy rendezvényen. A cikk első felét hozom most el nektek, ugyanis elég hosszúra sikerütl, a másik felét pedig majd a következő héten. Jó szórakozást mindenkinek!

Az elmúlt hét év során az amerikai televízió nézők Holly Marie Combs-ot Ella Montgomeryvel kapcsolhatták össze a Pretty Little Liars című sorozatban. Ő volt az egyik főszereplő Aria (Lucy Hale) anyukája. Holly részese volt a látszólag soha véget nem érő dráma sorozatnak, ami úgy tűnik hamarosan mégis véget ér majd, hiszen már az utolsó évadot forgatják.

A Supanova rendezvényen pedig elárulta nekünk, hogy keserédes ez az érzés számára, de szerencsésnek érzi magát, amiért részese lehetett a sorozatnak. Természetesen sokunk számára Holly mindig Piper lesz majd a Bűbájos boszorkákból. Ő pontosan tudja milyen érzés, amikor egy maradandó örökséget maga mögött kell hagynia.

"Nyolc évig voltam részese a Charmednek, ennek pedig hét. Nem is kérhetnék többet." mondta Holly. "Nagyon szép dolog, különösen ennél a sorozatnál eljönni egy ilyen találkozóra, hiszen az embereket még mindig érdekli, és még mindig nézni akarják, és nem merül el a feledés homályában. Nagyon szép és szomorú is egyben, de legalább láthatom Lucy-t Ausztráliában, és így egy kicsit úgy tudunk tenni, mintha még nem ért volna véget."

Azoknak a rajongóknak akik még nem hiszik el, hogy végleg lezárul ez a sorozat, Hollyék azt üzenik, hogy ne aggódjanak, ők is épp ilyen hitetlenek voltak ezzel kapcsolatban.

"A múlt hónapban fejeztük be a forgatásokat, és csak ennyit mondtunk: 'Még nem lehet vége, még nem!' -nevetett. "A közönség számára még nem is ért véget, azt hiszem Januárban lesz a premier. Láthatják majd az évad második felét, valamint az utolsó részt, amire már hét éve várnak."

"Ez fájdalmas függőséget okoz." mondta. "Teljesen meg tudom érteni, csak annyit mondhatok, hogy teljesen kifizetődik majd a legvégén és megéri várni. Azt hiszem az emberek nagyon elégedettek lesznek majd, és még többet akarnak."

folyt köv.

FORRÁS: iris.theaureview.com

2016.11.17. 20:14, Kitti
Címkék: Modulok Hírek

Sziasztok!! Már érkeznek is a modul frissítések, folytatom az átalakításokat. Elnézést, de a napokban folyamatos internet gondokkal küzdök, ezért is nem álltam neki az ígért interjú fordításnak, és ezért gondoltam mára is egy kis modulozásra, mert egyszer van internet, a következő pillanatban pedig nincs. Bízom benne, hogy a hétvégén sikerül nekik megjavítani, és el tudom nektek hozni az említett interjút. Addig is a türelmeteket kérem és köszönöm előre is.

2016.11.14. 20:06, Kitti
Címkék: Holly Brian Panel

Sziasztok!! A hétvégén Holly és Brian Ausztráliában jártak, mint azt már korábban is említettem nektek, hogy találkozhassanak az ottani rajongókkal is. Az eseményről eddig ez az egy rövid kis felvétel került elő, ahol kedvenceink inspiráló választ adnak egy kérdésre. Reméljük hamarosan kapunk majd képeket és még több felvételt.

Amint ez megtörténik elhozom nektek. Holnap pedig egy cikkfordítás érkezik, hiszen Holly interjút is adott Ausztráliában.

2016.11.13. 11:45, Kitti

Sziasztok!! Kicsit megkésve ugyan, de érkezik a várva várt beszámoló a bostoni rendezvényről. Összegyűjtöttem és egy helyre tettem a rendezvényen készült képeket és videókat is. Remélem mindenkinek tetszik majd ez a kis írás, és így egy kicsit ti is részesei lehettek ennek a nagyszerű eseménynek. Jó szórakzást hozzá!

 

SUPER MEGAFEST BESZÁMOLÓ

 

 

2016.11.10. 12:05, Kitti

Sziasztok!! Tegnap megtaláltam azt a felvételt, amit már régóta szeretnék elhozni, és megmutatni nektek, ami egy kicsit bevisz minket a kulisszák mögé. Többször próbáltam már én is feltölteni a saját DVD-ről, de valamiért nem támogadta a youtube. Most viszont örülök, hogy megtaláltam, így végre megoszthatom veletek is.

A felvételen mesélnek arról hogyan készítenek el különféle sminkeket, például a démonoknak, vagy ha valaki megsérül azt hogyan tudják megoldani. Bemutatják még többek között a lányok ruhatárát is, hogyan öltözködnek ők a sorozatban. Elárulják, hogy természetesen ez sok mindentől függ. Például ha randira mennek, akkor természetesen más ruhát kell nekik viselni, mintha csak a gyerekekkel vannak elfoglalva, vagy éppen ha esküvőn vesznek részt. És persze ezen felül próbálják a ruhákat a karakterekhez igazítani.

Mesélnek még nekünk a különleges effektekről, és természetesen a kaszkadőr mutatványokról is, hiszen ezekre is nagy szükség volt kedvenc sorozatunknál. Elárulták, hogy az utolsó előtti epizód elkészítése nagy kihívást jelentett, hiszen több mint 200 vizuális effektet használtak és persze felrobbantották a házat.