Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.12.13. 13:05, Kitti
Kulisszák mögött

Ahogy már korábban említettem érkezik a tegnap megkezdett kulisszás cikk második fele. Ebben a videóban már mesélnek nekünk kicsit azokról a kapcsolatokról, amiket már nem láthattunk a kamerák előtt. Tehát arról, hogy néhányan egymásra találtak a forgatásokon.

Brian például mesélt egy kicsit arról is, hogy a színészek kapcsolatában biztos nem könnyű például csókejeleneteket látni a másik félnek, de neki ez a munkája, és el kell tudni külőníteni a valóságtól.

Meséltek nekünk arról is egy kicsit, hogy ha például egy sorozat eléri a 100. epizódot is, utána már nem olyan könnyű mindig újat mutatni, azonban ennek a sorozatnak sikerült, és az írók sem fogytak ki az ötéetekből még ennyi epizód után sem.

2016.12.13. 12:12, Kitti
Címkék: Epizódok
Modulok - Epizódok

Sziasztok!! Ma az Epizódok modulokkal foglalkoztam, nem is keveset, hiszen elég sok mindent szeretnék átalakítani. Az első két évad teljesen kész, az egyes epizódokon belül is igyekeztem minél több információt adni, rengeteg érdekességgel és bakival. A többi évad egyes epizódjainál is elég sok információt találhattok, de vannak még hiányosságok, többek között kivágott képek és az érdekességek rész sincs teljesen kidolgozva. Innentől kezdve a 3. évadtól folytatom majd, és epizódonként haladok.

EPIZÓDOK

Később elhozom még nektek a kulisszás videó második felét is, szóval készüljetek. És természetesen ne feledjétek a kvízversenyt sem, hiszen hamarosan elárulom, hogy mi lesz a második nyeremény.

2016.12.12. 15:44, Kitti
Címkék: Videó
Kulisszák mögött

Sziasztok!! Újra betekintünk egy kicsit a kulisszák mögé. Egy olyan videó első felét hozom most el nektek, amit már nagyon régóta szerettem volna én magam is megnézni, most pedig itt a remek alkalom erre.

A videó elején bemutatják nekünk egy kicsit a sorozatot, valamint elmondják, hogy mennyire népszerű mint Amerikában, mint pedig Európában. Az interjú során például megtudhatjuk, hogy Shannen elég babonás, Alyssának a forgatás során volt egy szerencse sütije, ami teljesen üres volt, nem volt benne semmi féle jó tanács, ahogy kellene, és ő ezt rossz jelnek vette.

Valamint volt pár furcsaság, például Holly amikor veszekedett valakivel hirtelen becsapódott az ajtó, és azt gondolták ő tette. Brian pedig elárulta, hogy Julian van benne leginkább ezekben a varázs dolgokban, ami persze nem igaz, hiszen ő elárulta, hogy talán tőle állnak a legtávolabb ezek a dolgok.

2016.12.11. 21:51, Kitti
Kvízverseny

Sziasztok!! Elnézést, hogy ilyen későn, de most jutottam gép közelébe. Ismét egy új kvízversenyt szeretnék bejelenteni, mivel az előző is nagy siker volt. Ez alkalommal is a sorozattal és annak szereplőivel kapcsolatban lesznek majd kérdések, összesen 15, és akinek sikerül helyesen megválaszolnia őket elsőként, az lesz a nyertes.

Nyertesünk ez alkalommal nem csak egy, de két nyereményt is hazavihet. Az egyik egy triquetra medál lesz, amit felhasználhat akár többféleképpen, például nyakláncnak, karkötőnek vagy esetleg kulcstartónak. A másik nyeremény most még titok, később fogom elárulni mi lesz majd.

A versenyt egyébként Január 2-án szeretném megtartani, este 7:00-kor. Remélem mindenkinek megfelele ez az időpont és a lap Facebook oldalán várlak benneteket majd, ahogyan eddig is.

2016.12.09. 21:02, Kitti
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ahogy tegnap is, ma is a modulokkal foglalkoztam, ahol még nem volt rendben, hozzáalakítottam az új külsőhöz, valamint az interjúknál is módosítottam néhány dolgon. Rengeteg új videós interjú fog még a helyére kerülni, meglévők és újak is.

A hétvégére tervezek egy új kulisszás cikket, ha a hétvégén nem sikerül ezt nektek elhozni, akkor a következő hét elején mindenképp érkezik majd. Valamint lesz egy új kvízverseny is, ahogyan mindig most is értékes nyereményekkel várlak benneteket, szóval érdemes lesz figyelni, hamarosan jönnek a részletek.

2016.12.07. 20:41, Kitti
Címkék: Videó Holly Brian
Supanova Panel felvétel

Sziasztok!! Megkaptunk egy új panel videót a legutóbbi Supanova rendezvényről. Hollytól és Briantől kérdezhettek a rajongók Ausztráliában. Belenéztem a felvételbe, még nem sikerült végig nézni, de ahogy láttam elég frappáns válaszokat adtak a rajongóknak. Kiderül például, hogy Hollynak nem volt nagy kedvence amikor a wendigo kontaktlencséket kellett viselnie, úgy fogalmazott, hogy több ember segítségére is szükség volt a kontaklencse behelyezése kor és kivételekor. Valamint elárulta például azt is, hogy az 5. évados szuperhősös epizód sem tartozott a kedvencei közé, ugyebár a ruhák miatt.

Holly elárulta még azt is, hogy természetesen tudnak komolyak lenni is, ha egy adott jelenet ezt kéri tőlük, de ő azért sokszor elnevette magát olyan jeleneteknél is, ahol nem kellett volna.

2016.12.06. 12:51, Kitti
Címkék: Új külső
ÚJ KÜLSŐ AZ OLDALON

Sziasztok!! Elkészült az új külső!! Remélem mindenkinek elnyeri majd a tetszését. Amint látjátok, lett néhány apróbb változás és még lesz is egy-kettő, de igyekszem őket minél előbb befejezni. Az előző külsővel sem volt gondom, igazából csak változtatni szerettem volna pár dolgon, amit most sikerült is megvalósítani. Köszönöm Nikréciának, aki segített amikor elakadtam, a Glamour - factory oldalnak valamint a Lindadesign-nonstop weboldalnak is a különleges kódokért.

Véleményeiteket pedig írjátok meg bátran az új külsővel kapcsolatban! Megtehetitek a chatben, vagy éppen a lap Facebook oldalán is.