Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.01.03. 20:07, Kitti
Címkék: Modulok Menüpontok
Háttérmunka - modulok

Sziasztok!! Elnézést, ha úgy tűnt picit inaktív voltam az elmúlt két napban, pedig valójában épp az ellenkezője történt, rengeteget dolgoztam az oldalon, természetesen csak a háttérben. Készül egy új, meglepetés modul is, amiről még nem szeretnék sokat elárulni, majd meglátjátok, de szerintem mindenkinek tetszeni fog.

A héten továbbá érkeznek majd a megkezdett kulisszás cikkek folytatása is, valamint elkezdtem dolgozni az új külsőn is, legyetek türelemmel, egy kis átalakítást szeretnék, így most több időbe telik majd az új design elkészítése. További szép estét mindenkinek!

2017.01.01. 15:26, Kitti
Címkék: netflix Online
Netflix

Sziasztok!! Először is Boldog Új Évet mindenkinek!!! Remélem kellemesen telt a tegnap este és mindenkinek sikerült kipihennie az esti fáradalmakat.

Érkezik is a legelső frissítés 2017-ben, méghozzá egy nem túl jó hírrel érkezem. A hír valójában tavalyi, azonban mégis most lett aktuális. Gondolom sokan ismeritek a Netflixet, aki mégsem annak elmondom, hogy ez az egyik legnagyobb online oldal, ahol filmeket és sorozatokat lehet nézni, ha valaki csatlakozik hozzájuk. Egészen idáig a boszik is elérhetőek voltak, aki előfizetett, az megnézhette a teljes sorozatot. Sajnos ez a mai naptól változik, a sorozat nem elérhető tovább a Neflixen, ami azért is csalódás egy picit, mivel a legtöbben ebben a csatornában bíztak a folytatás berendelésével kapcsolatban.

A pontos okot nem tudni, hogy miért is törölte a csatorna a sorozatot, valószínűleg nincs tovább engedélyük a sorozatra. Már December elején keringtek hírek, hogy a csatorna Januártól törölni fogja a listáról ezt a sorozatot, azonban ez csak az előző héten lett teljesen biztos. Sajnáljuk, hogy így döntöttek, reméljük, hogy meggondolják magukat és ismét elérhető lesz majd a sorozat valamikor, valamint abban is bízunk, hogy a folytatáson is elgondolkodnak majd.

 

2016.12.31. 14:54, Kitti
Címkék: Boldog Új ÉVet
Boldog Új Évet!!

Sziasztok!! Elérkezett az év utolsó napja is, ezért úgy éreztem itt az idje, hogy összegezzük egy kicsit ezt az évet is. Úgy gondolom, hogy rengeteg új dolog történt az oldallal ebben az évben, sokat fejlődtünk, leginkább a modulok és a cikkek tekintetében. Sok új hírt kaptunk a lányokról, elég sok Charmed rendezvény volt és természetesen folytatódik a Charmed képregény is. Én úgy gondolom, hogy az oldal külseje is sokat változott, alakult ebben az évben, bízok benne, hogy jobb lett és sikerült annyit fejlődni amennyit elvártatok tőlem. Azt elárulom, hogy 2017-ben sem foglak benneteket cserben hagyni, továbbra is érkeznek majd a friss hírek, információk és természetesen sok-sok érdekesség a sorozatról és annak szereplőiről.

Remélem mindenkinek kellemesen telik majd ez a nap. Aki bulizik annak nagyon jó bulizást, aki pedig otthon marad kívánom, hogy az is érezze nagyon jól magát és látogassátok az oldalt jövőre is! Ezzel a szuper rajongói videóval búcsúszunk a 2016-os évtől, igaz a videót 2014-ben készítették, de szerintem szuper munka lett és érdemes megnézni!

Boldog Új Évet Mindenkinek!!

2016.12.29. 13:19, Kitti
Címkék: Holly Brian Panel
Supanova Videó

Sziasztok!! Érkezik még egy felvétel a Supanova rendezvényről, melyen Holly és Brian vett részt Ausztráliában Novemberben. Valaki feltöltött egy közel fél órás videót a panelről, érdemes megnézni, kedvenceink ismét nagyot alakítottak benne. Természetesen nem maradhat el a kis összefoglaló sem, hiszen sikerült belenéznem a videóba.

  • Holly szerint nehéz volt azokban a jelenetekben szerepelni, ahol különleges effekteket láthatunk, hiszen akkoriban ezek még elég új dolognak számítottak, és nem volt egyszerű dolga, amikor csak annyit mondtak neki, hogy 'és most jön a sárkány', hiszen azt se tudta hirtelen merre kell néznie, a készítők pedig csak annyit mondtak neki, hogy kicsit balra. :)
  • Volt aki tanácsot kért tőlük, hogy hogyan érhetik el azt amit Holly és Brian is. Holly elárulta, hogy hosszú évek kemény munkája van mögöttük, de ha tényleg ez az amit csinálni szeretne valaki akkor kitartónak kell lenni és nem szabad törődni azzal, hogy mások mit mondanak, csak követni kell a saját elképzeléseinket. Brian pedig elmondta, hogy az önbizalom a legfontosabb, és az embernek hinnie kell saját magában, ha el szeretne érni bármit is.
  • Holly mesél arról, hogy a sorozat elején még el kellett takarni a tetoválásokat, később azonban már azt mondták, hogy nincs rá idő, így mindenki láthatta őket.
  • Kérdezték őket, hogy tanulmányozták-e esetleg a boszorkányságot a sorozat miatt. Holly elmondta, hogy egy kicsit igen, de mivel később egy démonológussal dolgoztak együtt, ezért inkább rábízták a munka ezen részét.

2016.12.28. 14:24, Kitti
Év honlapja verseny - Eredmény

Sziasztok!! Egy jó hírrel érkezem, hiszen az oldal mint ahogyan tudjátok részt vett az Év honlapja versenyen, ahol az 5. helyezést érte el, ez egy szuper eredmény, amivel meg vagyok elégedve, hiszen tudom, hogy vannak hiányosságaink, amin természetesen folyamatosan dolgozom, hogy még jobb oldalt tudjak nektek bemutatni. Azonban úgy vélem nem árulok zsákba macskát, ha elmondom, hogy többet nem szeretnék erre a versenyre jelentkezni. Mind a két weboldalammal neveztem a versenyen és ahogy láttam a kommenteknél a zsűri vitába keveredett a kommentelőkkel, ott pedig az én weboldalam (supernaturalwebsite.gportal.hu) is szóba került. Tisztában vagyok vele, hogy nem tökéletesek ezek a lapok, de mégis úgy vélem, hogy a zsűrinek nem kellene reagálni, vitába keveredni ezeket a kommentelőkkel miközben nyilvánosan bírálják a többi versenyzőt ők is és a kommentelők is. Úgy gondolom, hogy a zsűrinek nem ez lenne a feladat, és nem az esik rosszul amit írtak, hiszen tényleg vannak üres modulok itt is és a másik oldalamon is, de azt nem értem, hogy ezt mégis miért kell így mindenki előtt? Kiemeltek még rajtam kívül mást is, de úgy gondolom, hogy ennek nem ez a módja mind a kommentelők mind pedig a zsűri részéről.

Mindent összegezve várom a zsűri részletes értékelését, és tényleg köszönöm a lehetőséget és a krediteket is, de ezt a cirkuszt én nem szeretném megint átélni, így többet nem jelentkeznék erre a versenyre.

A látogatóimnak köszönöm, hogy velünk vagytok és, hogy szavaztatok ránk, továbbra is igyekszem majd sokat frissíteni az oldalt. A nyerteseknek pedig gratulálok és további jó szerkesztést minden versenytársamnak!

2016.12.26. 17:00, Kitti
Helyszínek: Varázs Iskola

Sziasztok!! Egy új cikk fordítását szeretném ma elkezdeni. Olvashattatok már különféle helyszínekről, ahol játszódott a sorozat, ez alkalommal a Varázs iskolát szeretném nektek bemutatni egy kicsit részletesebben.  A cikk elég hosszú, így több részletben fog felkerülni az oldalra, és a Charmed magazin 10. számából fogom fordítani.

Mivel a Bűbájosok voltak olyan rendesek, hogy megnyitották előttünk a házuk ajtaját, úgy gondoltuk kérünk tőlük még egy kis apróságot. Úgy értem, ti nem szeretnétek körbe nézni a Varázs iskolában?

Ahogy azt tudjátok erre a varázslatos helyre nem lehet csak úgy besétálni. Nem is lenne igazi Varázs Iskola, ha csak úgy lehetne. Hiszen ez az ajtó nem nyílik ki minden nap a Halliwell ház lépcsőjén. Lehet, hogy szükségünk lesz Billie főzetére, hogy bevigyen minket? Készüljetek fel, lehet, hogy rázós utazás lesz. Felkészültetek? Rendben, mehetünk!

Az első dolog, ami lenyűgözött minket az a nagyterem. A hatalmas nagyterem, természetesen még mielőtt a démonok lerombolták azt. A bűbájosok évekig nem is tudták, hogy ez a csodálatos hely létezik egészen a hatodik évadig. Az iskola tökéletes menedéket nyújtott Pipernek és a fiúknak, munkát adott Paigenek, majd később Leo számára is. Az iskola egy biztonságos menedék volt a jó varázslat számára, egészen addig amíg Zankou el nem foglalta.

Paul Staheli volt a felelős az iskola kinézetének kialakításáért. Az alap design a gótikus stílust tükrözte, hiszen ahogy Paul hangsúlyozta: "Minden varázslat jól működött a gótikus korszakban." A nagyobb határ érdekében pedig hozzá adott néhány rokokó elemet is, hiszen ez a korszak következett a gótikus után, tehát logikus, hogy a kettő kombinációját alkalmazták az iskolánál. 

Staheli elárulta, hogy azt szerette volna, ha minden elegánsnak látszik - majdnem úgy mint egy templomban - és ez pedig sikerült is neki. A tekintélyes oszlopok és a sima padló az igazi régies angol stílust érzékelteti velünk. Paul pontosan ezt szerette volna. A drapéria, a masszív és kénylemes bútorok, polcok és könyves polcok egy igazán ígéretes környezetet mutatnak be a fiatal boszorkányok számára. Csak elképzelni lehet, hogy mennyire nagy biztonságot érezhettek itt az emberek, még Gideon idején is.

Ha pedig már itt nézelődünk, megpillanthatjuk a Crossed, Double - Crossed című könyvet, ami magába szippantotta Paiget és Brody ügynököt, és egészen 1930-ba vitte őket vissza. Vagy ha már a történelmi könyveknél járunk megpillanthatjuk azt amelyikben Lady Godiva szerepel - a lovas nő, akit egy diáknak sikerült megidéznie...

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED MAGAZIN 10. SZÁM