Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.12.26. 17:00, Kitti
Helyszínek: Varázs Iskola

Sziasztok!! Egy új cikk fordítását szeretném ma elkezdeni. Olvashattatok már különféle helyszínekről, ahol játszódott a sorozat, ez alkalommal a Varázs iskolát szeretném nektek bemutatni egy kicsit részletesebben.  A cikk elég hosszú, így több részletben fog felkerülni az oldalra, és a Charmed magazin 10. számából fogom fordítani.

Mivel a Bűbájosok voltak olyan rendesek, hogy megnyitották előttünk a házuk ajtaját, úgy gondoltuk kérünk tőlük még egy kis apróságot. Úgy értem, ti nem szeretnétek körbe nézni a Varázs iskolában?

Ahogy azt tudjátok erre a varázslatos helyre nem lehet csak úgy besétálni. Nem is lenne igazi Varázs Iskola, ha csak úgy lehetne. Hiszen ez az ajtó nem nyílik ki minden nap a Halliwell ház lépcsőjén. Lehet, hogy szükségünk lesz Billie főzetére, hogy bevigyen minket? Készüljetek fel, lehet, hogy rázós utazás lesz. Felkészültetek? Rendben, mehetünk!

Az első dolog, ami lenyűgözött minket az a nagyterem. A hatalmas nagyterem, természetesen még mielőtt a démonok lerombolták azt. A bűbájosok évekig nem is tudták, hogy ez a csodálatos hely létezik egészen a hatodik évadig. Az iskola tökéletes menedéket nyújtott Pipernek és a fiúknak, munkát adott Paigenek, majd később Leo számára is. Az iskola egy biztonságos menedék volt a jó varázslat számára, egészen addig amíg Zankou el nem foglalta.

Paul Staheli volt a felelős az iskola kinézetének kialakításáért. Az alap design a gótikus stílust tükrözte, hiszen ahogy Paul hangsúlyozta: "Minden varázslat jól működött a gótikus korszakban." A nagyobb határ érdekében pedig hozzá adott néhány rokokó elemet is, hiszen ez a korszak következett a gótikus után, tehát logikus, hogy a kettő kombinációját alkalmazták az iskolánál. 

Staheli elárulta, hogy azt szerette volna, ha minden elegánsnak látszik - majdnem úgy mint egy templomban - és ez pedig sikerült is neki. A tekintélyes oszlopok és a sima padló az igazi régies angol stílust érzékelteti velünk. Paul pontosan ezt szerette volna. A drapéria, a masszív és kénylemes bútorok, polcok és könyves polcok egy igazán ígéretes környezetet mutatnak be a fiatal boszorkányok számára. Csak elképzelni lehet, hogy mennyire nagy biztonságot érezhettek itt az emberek, még Gideon idején is.

Ha pedig már itt nézelődünk, megpillanthatjuk a Crossed, Double - Crossed című könyvet, ami magába szippantotta Paiget és Brody ügynököt, és egészen 1930-ba vitte őket vissza. Vagy ha már a történelmi könyveknél járunk megpillanthatjuk azt amelyikben Lady Godiva szerepel - a lovas nő, akit egy diáknak sikerült megidéznie...

folyt köv.

FORRÁS: CHARMED MAGAZIN 10. SZÁM

2016.12.25. 16:05, Kitti
Kulisszák mögött: The Women of Charmed 2.

Érkezik is a héten megkezdett kulisszás videó, vagyis a Women Of Charmed folytatása. Nézzük, hogy miket is árultak még el nekünk a lányok a forgatásokról.

A felvételen elárulják nekünk, hogy hónapokig tartott, mire sikerült elkészíteniük egy új epizódot. A videó során Holly, azaz Piper karakteréről mesélnek nekünk egy kicsit részletesebben.

Shannen elárulta, hogy Holly és ő egy ügynökséggel dolgoztak akkoriban és amikor Shannen megkapta a forgatókönyvet, akkor már Holly is megkapta azt. Aaron Spelling pedig úgy gondolta, hogy Holly tökéletes lenne Piper szerepére. Shannen szerint is illet ez a szerep Hollyhoz, hiszen ő tud komoly is lenni, de megismerhettük már komikus oldalát is több jelenetben.

Constance M. Burge elárulta, hogy ő meg volt elégedve Hollyval, és úgy gondotla tökéletesen fogja majd Pipert alakítani, és ismerjük be igaza lett. Holly mesél még nekünk Piper karakteréről, úgy gondolja, hogy néha egy kicsit kimerítő volt ezt a karaktert alakítania.

Összefoglalva mindenki azt mesélte az itnerjú során, hogy Holly tökéletesen illet a karakterhez és igazán ügyesen oldotta meg még a nehéz jeleneteket is.

2016.12.25. 15:43, Kitti
Címkék: Galéria
Galéria Bővítés

A Galéria bővítése egy olyan dolog, amit már elég régóta tervezgettem, de valahogy mindig lecsúszott a napirendünkről. A karácsonyi pihenő alkalmából azonban beiktattam és olyan albumokat töltöttem fel, amik még eddig üresen álltak. Például felkerültek a rendezvényekhez a 2014-es Charmed Convention képek, vagy a 2014-es FedCon képek, valamint a 2012-es London Film And Comic Con képek is. Természetesen ezeket linkeltem az oldalon belül is a megfelelő modulokhoz is. Valamint felkerültek azok az autogramok is, amiket én kaptam a sorozat szereplőitől. Természetesen még nem mind, de már dolgozom rajta, illetve egyéb extra autogramokat is találtok majd az albumon belül.

2016.12.25. 12:28, Kitti
Címkék: karácsony
Boldog Karácsonyt!!

Sziasztok!! Szeretnék minden kedves látogatómnak Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánni!! Remélem jól telnek az ünnepek, egyetek, igyatok és legyetek a családdal. Azonban ne feledkezzetek meg az oldalról sem, hiszen érkeznek az ünnepi frissítések is. Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!

2016.12.23. 22:08, Kitti
Címkék: Háttérmunka
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Így karácsony előtt úgy gondoltam a modulokkal foglalkozom majd még egy picit, a Szereplők menüponton belül dolgoztam és alakítgattam néhány dolgon. Az ünnepi frissítéseket még nem tudom hogy lesznek, készülök egy pár meglepetéssel nektek az biztos, szóval legyetek résen, és az ünnepek alatt is látogassátok a weboldalt, ha tehetitek.

2016.12.22. 20:32, Kitti
Kulisszák mögött: The Women of Charmed

Sziasztok!! Egy nagy kulisszás videó első felét hozom ma el nektek, melynek címe The Women of Charmed. Igazán szuper kis videót láthatunk, melyben a lányok nyilatkoznak és mesélnek egy kicsit a sorozatról és karaktereikről.

A felvétel első felében bemutatják nekünk a már jól ismert sorozatot, valamint egy-két baki jelenetet is láthatunk. Holly elárulja, hogy amint rájöttek, hogy fiatalabbak is kedvelik a sorozatot igyekeztek mindig valami kis családi 'üzenetet' csempészni az epizódokba, vagy olyan üzenetet amik értékeket közvetítenek.

Az írók és a sorozat készítői igyekeztek úgy létrehozni a sorozatot, hogy három nővérről szóljon, akik történetesen boszorkányok és nem boszorkányokról, akik testvérek. Shannen mesél nekünk Loriról is, aki a pilot epizódban, aki Phoebet alakította, majd személyes okok miatt visszautasította a szerepet. Elárulta még nekünk azt is, hogy Alyssával mennyire más lett az egész sorozat dinamikája és maga a sorozat is.

A sorozat pedig hamarosan nagy siker lett, két epizód után berendelték a teljes első évadot. Aaron Spelling pedig arról a pillanatról is mesél nekünk az interjú során, amikor ezt elmondta a lányoknak, ők pedig nagyon örültek ennek.