Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.11.26. 18:15, Kitti

Sziasztok!! Ismét ellátogatunk kicsit a kulisszák  mögé, ez alkalommal egy másik felvételt hoztam el nektek, ami szintén azon a bizonyos DVD extrán található meg.

A videón először mesélnek nekünk a kezdetekről, úgy gondolták, hogy nem csak három boszorkányról kell szólni a sorozatnak, mert akkor nem fog működni, hanem három lányról, akik testvérek és történetesen boszorkányok is. A WB először nem Hollyt szerette volna Piper szerepére, azonban a sorozat készítői annyira bíztak benne, és tudák, hogy rendben lesz, hogy azt mondták a WB-nek próbálják meg Hollyval felvenni a pilotot, és ha mégsem válna be, akkor a saját költségükre újra forgatják azokat a részeket amiben szerepelt. Ahogy a videóban is említik erre szerencsére nem került sor, hiszen Holly tökéletes volt Piper szerepére. (Már nem is tudnánk mást elképzelni, ugye?)

Elárulják nekünk, hogy két héttel a bemutatás előtt a csatorna elbizonytalanodott, és nem hittek benne, hogy ez a sorozat sikeres lehet. A készítők viszont kiálltak a sorozat mellett. Mesélnek nekünk egy kicsit a karakterekről. Prue volt ugye a legidősebb és a legszkeptikusabb az elején, majd természetesen ő lett a legerősebb. Piper a középső testvér, aki békét szeretett volna a testvérei között és próbálta mindezt elérni. Phoe pedig volt a legfiatalabb, aki könnyedén fogta fel a dolgokat, és közben próbálta megtalálni saját magát.

2016.11.23. 13:55, Kitti
Címkék: Modulok

Sziasztok!! A mai nap során a modulokkal szeretnék picit foglalkozni. Rengeteg átalakítandó dolog van még, és gondolom már észrevettétek, hogy a cserék is új ikonokat kaptak, illetve felszabadult három hely, jelentkezzetek bátran akár a chatben, vagy akár üzenetben.

Leginkább a Charmed menüponton belül szeretnék a modulokkal foglalkozni, néhány modulon belül új, friss képek lesznek, valamint egy pár elrendezést is át szeretnék alakítani, még nem biztos, hogy összejön úgy ahogyan szeretném, tehát ne lepődjetek meg, ha egy-két modul egy rövid ideig nem lesz elérhető, ugyanis dolgozom rajta.

2016.11.22. 15:52, Kitti

Sziasztok!! Ahogy azt Vasárnap említettem érkezik máris a megkezdett cikk fordításának folytatása. A mai nap során még nem sikerül a cikk végére érnem, lesz még egy része később a hét folyamán, a hétvégén pedig érkezik majd egy kulisszás cikk is. Jó szórakozást mindenkinek!

Habár a legtöbb színész irtózik a gondolattól, hogy hosszú távon lekösse egy sorozat, félnek attól, hogy mindig ugyanazzal a karakterrel fogják azonosítani, Holly azonban élvezte ezt a lehetőséget.

"Sokkal jobb egy olyan sorozat részese lenni, ami hosszú ideig megy a televízióban, mint egy rövid sorozatnak, amiből manapság elég sok van," ismerte be. "Hihetetlenül szerencsés vagyok, és a tudatában vagyok ennek, nem igazán kérhetnék többet. Különösképpen most, hogy a gyerekek már nagyobbak, és már nincs annyira szükségük rám. Mindig is megvolt bennem az a hajlam, hogy annyit dolgozzak amennyit csak lehet."

"Nagy része volt az életemnek, és nem is tűnik olyan sok időnek, hogy vége lett." mesélte Holly a Bűbájos boszorkák fontosságáról így tíz év után. "Még mindig az élvonalban van nagyon sok ember életében és tudatában, ezeken a rendezvényeken pedig arra jövök rá, hogy az emberek még mindig nézik."

Egy lány központú forgatócsoportból belecsöppenni egy másik dinamikus csapatba egy érdekes tapasztalatot jelentett Holly számára.

"Jó látni, ahogy ezek a lányok felnőttek az évek során, ugyanúgy ahogy azt mi is tettük a Charmed esetében," mondta. "Annyira éretten álltak hozzá a sorozathoz amennyire csak lehetett, és ez lenyűgözött engem, hogy ennyire elkötelezettek voltak a sorozat sikerével kapcsolatban. A sorozat széleskörű sikere az ő erőfeszítésüknek köszönhető, és annak, hogy mennyi energiát fektettek a karaktereikbe, és mennyi energiát fektetett I. Marlene King a történetbe. Összefoglalva nagyon jó volt, hogy részese lehetettem egy ilyen sikeres sorozatnak, a lányok pedig megérdemlik a dicsőséget."

Holly elmesélte, hogy ezeken a rajongói találkozókon mi számít normális tapasztalatnak a számára, most hogy találkozhatott a Pretty Little Liars rajongókkal is, úgy ahogyan a Charmed rajongókkal is.

"Nagyon szórakoztató," mesélte. "A Charmed és a Pretty Little Liars rajongók leszidtak, amiért nem szerepeltem sokat a sorozatban, mintha ez tőlem függött volna. Aztán ott vannak az igazi Pretty Little Liars rajongók, akik azt mondják: 'Te Aria anyukája vagy' - Ellát még csak nem is szólítják a nevén. És azt mondják: 'Nem is tudtam, hogy előtte szerepeltél egy boszorkányos sorozatban.' Én erre azt felelem: Tényleg? Pedig érdemes megnézni, nagyon szórakoztató.

folyt köv.

2016.11.21. 15:50, Kitti

Sziasztok!! A hétvégén megrendezett ausztrál convnetionről hoztam nektek most egy rövidke felvételt. Állítólag több panel is volt, de valószínűleg nem igazán engedték meg a közönségnek a felvételeket, ugyanis sokat sajnos nem kaptunk. Egy valakinek sikerült azonban egy alig három perces videót feltölteni. Köszönjük neki, és ezt a felvételt hoztam most el nektek.

Aki vett már részt Holly és Brian egyik panel beszélgetésén, az tudja, hogy mindig hatalmasat alakítanak és ez alkalommal sem történt másképp. Twitteren rengetegen írták, hogy igazán viccesek voltak, nagyon sokat nevettek velük.

2016.11.20. 11:58, Kitti

Sziasztok!! Végre sikerült megjavítani az internetet, így ismét tudok nektek frissíteni. Ahogy említettem már kezdjük is az új Hollys cikkel, ami Ausztráliában készült, ugyanis az elmúlt két hétvégén Hollyék ott vettek részt egy rendezvényen. A cikk első felét hozom most el nektek, ugyanis elég hosszúra sikerütl, a másik felét pedig majd a következő héten. Jó szórakozást mindenkinek!

Az elmúlt hét év során az amerikai televízió nézők Holly Marie Combs-ot Ella Montgomeryvel kapcsolhatták össze a Pretty Little Liars című sorozatban. Ő volt az egyik főszereplő Aria (Lucy Hale) anyukája. Holly részese volt a látszólag soha véget nem érő dráma sorozatnak, ami úgy tűnik hamarosan mégis véget ér majd, hiszen már az utolsó évadot forgatják.

A Supanova rendezvényen pedig elárulta nekünk, hogy keserédes ez az érzés számára, de szerencsésnek érzi magát, amiért részese lehetett a sorozatnak. Természetesen sokunk számára Holly mindig Piper lesz majd a Bűbájos boszorkákból. Ő pontosan tudja milyen érzés, amikor egy maradandó örökséget maga mögött kell hagynia.

"Nyolc évig voltam részese a Charmednek, ennek pedig hét. Nem is kérhetnék többet." mondta Holly. "Nagyon szép dolog, különösen ennél a sorozatnál eljönni egy ilyen találkozóra, hiszen az embereket még mindig érdekli, és még mindig nézni akarják, és nem merül el a feledés homályában. Nagyon szép és szomorú is egyben, de legalább láthatom Lucy-t Ausztráliában, és így egy kicsit úgy tudunk tenni, mintha még nem ért volna véget."

Azoknak a rajongóknak akik még nem hiszik el, hogy végleg lezárul ez a sorozat, Hollyék azt üzenik, hogy ne aggódjanak, ők is épp ilyen hitetlenek voltak ezzel kapcsolatban.

"A múlt hónapban fejeztük be a forgatásokat, és csak ennyit mondtunk: 'Még nem lehet vége, még nem!' -nevetett. "A közönség számára még nem is ért véget, azt hiszem Januárban lesz a premier. Láthatják majd az évad második felét, valamint az utolsó részt, amire már hét éve várnak."

"Ez fájdalmas függőséget okoz." mondta. "Teljesen meg tudom érteni, csak annyit mondhatok, hogy teljesen kifizetődik majd a legvégén és megéri várni. Azt hiszem az emberek nagyon elégedettek lesznek majd, és még többet akarnak."

folyt köv.

FORRÁS: iris.theaureview.com

2016.11.17. 20:14, Kitti
Címkék: Modulok Hírek

Sziasztok!! Már érkeznek is a modul frissítések, folytatom az átalakításokat. Elnézést, de a napokban folyamatos internet gondokkal küzdök, ezért is nem álltam neki az ígért interjú fordításnak, és ezért gondoltam mára is egy kis modulozásra, mert egyszer van internet, a következő pillanatban pedig nincs. Bízom benne, hogy a hétvégén sikerül nekik megjavítani, és el tudom nektek hozni az említett interjút. Addig is a türelmeteket kérem és köszönöm előre is.

2016.11.14. 20:06, Kitti
Címkék: Holly Brian Panel

Sziasztok!! A hétvégén Holly és Brian Ausztráliában jártak, mint azt már korábban is említettem nektek, hogy találkozhassanak az ottani rajongókkal is. Az eseményről eddig ez az egy rövid kis felvétel került elő, ahol kedvenceink inspiráló választ adnak egy kérdésre. Reméljük hamarosan kapunk majd képeket és még több felvételt.

Amint ez megtörténik elhozom nektek. Holnap pedig egy cikkfordítás érkezik, hiszen Holly interjút is adott Ausztráliában.