Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2016.12.07. 20:41, Kitti
Címkék: Videó Holly Brian
Supanova Panel felvétel

Sziasztok!! Megkaptunk egy új panel videót a legutóbbi Supanova rendezvényről. Hollytól és Briantől kérdezhettek a rajongók Ausztráliában. Belenéztem a felvételbe, még nem sikerült végig nézni, de ahogy láttam elég frappáns válaszokat adtak a rajongóknak. Kiderül például, hogy Hollynak nem volt nagy kedvence amikor a wendigo kontaktlencséket kellett viselnie, úgy fogalmazott, hogy több ember segítségére is szükség volt a kontaklencse behelyezése kor és kivételekor. Valamint elárulta például azt is, hogy az 5. évados szuperhősös epizód sem tartozott a kedvencei közé, ugyebár a ruhák miatt.

Holly elárulta még azt is, hogy természetesen tudnak komolyak lenni is, ha egy adott jelenet ezt kéri tőlük, de ő azért sokszor elnevette magát olyan jeleneteknél is, ahol nem kellett volna.

2016.12.06. 12:51, Kitti
Címkék: Új külső
ÚJ KÜLSŐ AZ OLDALON

Sziasztok!! Elkészült az új külső!! Remélem mindenkinek elnyeri majd a tetszését. Amint látjátok, lett néhány apróbb változás és még lesz is egy-kettő, de igyekszem őket minél előbb befejezni. Az előző külsővel sem volt gondom, igazából csak változtatni szerettem volna pár dolgon, amit most sikerült is megvalósítani. Köszönöm Nikréciának, aki segített amikor elakadtam, a Glamour - factory oldalnak valamint a Lindadesign-nonstop weboldalnak is a különleges kódokért.

Véleményeiteket pedig írjátok meg bátran az új külsővel kapcsolatban! Megtehetitek a chatben, vagy éppen a lap Facebook oldalán is.

2016.12.05. 10:59, Kitti
ÚJ INTERJÚ HOLLYVAL PART 3.

Sziasztok!! Ha már az előző héten Hollyt ünnepeltük születésnapja alkalmából, akkor úgy érzem ideje befejezni azt a cikket, amit  nem is olyan rég kezdtem el fordítani nektek, és amelyben Holly nyilatkozott is nekünk. Nem is szaporítom tovább a szót, nézzük, hogy miket tudhatunk még meg tőle.

"A legjobb ebben a két sorozatban, hogy három generáció nézi együtt. Kistesók leülnek a nagytesókkal, lányok leülnek az anyukájukkal, vagy akár lányok és fiúk is leülnek az apukájukkal nézni. Sőt a nagyszülők is. Ezek a dolgok engem mindig nagy meglepetésként érnek és mindig jó hallgatni ezeket a történeteket, ahol az emberek nézik a  Bűbájos boszorkákat, egy fiatalabb kisgyerek azt mondthatja: 'Ő Ella!!' és az idősebb pedig úgy fog válaszolni: 'Nem! Ő Piper!' Összevesznek azon, hogy vajon melyik az a karakter, amivel jobban tudnak azonosítani, és ez szerintem nagyszerű. Ez azt jelenti, hogy jól végeztem a munkámat."

Amíg Holly és filmbeli lánya Lucy a rajongókkal találkoztak Brisbane-ben, addig a Charmed rajongók lehetőséget kaptak arra is, hogy találkozhassonak Brian Krause színésszel, aki Piper férjét alakította a sorozatban. Nem ez az első alkalom, hogy a két színész ilyen rendezvényen vesz részt közösen, azonban amikor a rajongók még mindig Piper és Leo képzeletbeli kapcsolatáról beszélnek, az még Hollyt is meglepte.

"Még mindig elképesztő számomra hányan szerelmesyek Leóba," nevetett. "Briannel már a sorozat előtt jó barátok voltunk, ezért egy kis romantikus kémiát színlelni nehéz volt a számomra, mivel ő olyan nekem mintha a testvérem lenne. Nem hittem el régebben, hogy tényleg sikerült a dolog, de amikor azt látom, hogy azok a nők és lányok sírnak és remegnek, amikor találkoznak vele, akkor azt mondom neki: 'Biztos sikerült jó színben feltüntetni téged, mert ezek a nők nem tudnak túllépni rajtad.' - Elképesztő, hogy ebbeől a szempontból a sorozat kiállta az idő próbáját! Nagyon sok ember van, aki szeretne képet készíteni Leoval és Piperrel, és ez mindig megnevettet, hiszen ez a kapcsolat nagyon plátói, és eléggé megnehezítettük ezt az időszakot számunkra."

"A Charmed már annyira személyes fontosságú lett az emberek számára, amit nem is gondoltunk," magyarázta. " Mindigpróbáltam a legjobbat kihozni magamból és igyekeztem, hogy hihető legyen az egész, ami nem volt egészen könnyű a különleges effektek miatt, és azok miatt a dolgok miatt amiket megálmodtak, és nekünk mégis életre kellett kelteni. Mindig is aggódtam amiatt, hogy elkülöníthessük a valóságot annyira amennyire ez csak lehetséges, a kapcsolatokat és a családi életet meghagyni valóságosnak. Soha nem gondoltam, hogy ez híatással lehet az emberekre, családokra és a családi kötelékekre. Ez mindig meglepetésként ér."

FORRÁS: iris.theaureview.com

2016.12.03. 21:46, Kitti
Boldog Születésnapot Hollynak!!!

Sziasztok!! Holly Marie Combs ma ünnepli 43. születésnapját. Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánunk neki és minden jót!! Reméljük szuperül telik neki ez a nap. Ha szeretnét elküldeni te is Hollynak szülinapi jókívánságaidat, Twitteren keresztül megteheted, írj neki bátran. Twitter felhasználóneve: @H_Combs

2016.12.02. 16:33, Kitti
Címkék: Modulok Menüpontok
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ismét itt az ideje egy kis modulozásnak. Ma leginkább a Charmed menüponton belül fogok dolgozni. Az az igazság, hogy akár hányszor körbe nézem a különféle modulokat, mindig találok valami alakítani valót ott is, ahol már átalakítottam párszor. Na de semmi gond, nekilátok, hiszen szeretném ha minél rendezettebb lenne az oldal, és minél könnyebben megtalálnátok rajta mindent, mivel már elég sok információt elolvashattok.

 

2016.12.01. 21:05, Kitti
Év honlapja verseny - TOP 20

Sziasztok!! Egy örömteli hírrel érkezem most, ugyanis neveztem a G-Portál Év honlapja versenyre, ahol idén is bejutottunk a 20 döntős weboldal közé. Tavaly 6. helyezést értünk el, bízom benne, hogy idén sikerül picit előbbre kerülni. Természetesen megteszek mindent, de bármi is legyen a végeredmény továbbra is lelkesen szerkesztem majd  az oldalt. 

A verseny része minden évben, hogy a 20 oldal közül lesz egy közönségdíjas weboldal is a nyertesek mellett. Arra kérlek titeket, hogy szavazzatok az oldalra és a G-Portál a szavazók között is értékes nyereményeket sorsol ki, tehát ti is nyerhettek. Voksaitokat az alábbi link segítségével adhatjátok le: SZAVAZOK Köszönöm mindenkinek, aki szavazni fog vagy már szavazott az oldalra.

2016.11.30. 20:47, Kitti
Címkék: Modulok

Sziasztok!! Úgy érzem eljött az ideje egy kis modulozásnak, van néhány elmaradt cikk és interjú, amit szeretném, ha a helyikre kerülnének még a mai nap folyamán, szóval rajta leszek a dolgon. A hétvégére pedig lesz néhány bővítés, és ha minden jól megy, akkor érkezik majd egy kis játék is, szóval legyetek résen!