Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.01.09. 20:56, Kitti
Címkék: Golden Globe
Alyssa Milano - Golden Globe After Party

Sziasztok!! Alyssa tegnap megjelent a Golden Globe After partiján, ahol megjelent róla egy új felvétel és néhány kép is. A képeket holnap hozom el nektek, és feltöltöm majd őket a Galériába. Addig is itt az új videó, Alyssa mesésen nézett ki, igazán jól állt neki ezt a ruha és a sminkes is nagyon ügyes volt.

 

2017.01.08. 19:15, Kitti
Címkék: Prequel
Új infók a Charmed Prequellel kapcsolatban

A The CW elnöke, Mark Pedowitz végre megszólalt a Charmed Prequellel kapcsolatban. A tvline.com oldalon megjelent egy cikk, melyben a The CW elnöke tisztázza egy kicsit a dolgokat a prequelről, vagyis inkább mégjobban összezavart mindenkit.

A nyilatkozat lényege, hogy nem igazán szeretnék belevenni az eredeti sorozatot, sőt, úgy néz ki, hogy a Hármak Ereje elemen kívül semmi köze nem lesz a Bűbájosokhoz.

"Ezen a ponton azt kell mondanom, hogy ez egy önálló, önfenntartó sorozat lesz. A Hármak ereje elem benne lesz, de most még egy teljesen önálló sorozatról beszélünk." - mondta Pediwitz.

Természetesen ilyenkor felmerül a kérdés, hogy miért hívják akkor Prequelnek, magyarul előzménynek, ha semmi köze nem lesz az eredeti sorozathoz? Miért akarják az ő teljesen új sorozatukat ráhúzni a Charmedre? Attól tartanak, hogy esetleg akkor nem működne? Úgy vélem, hogy így sem fog, ugyanis a közönség és rajongók továbbra sem örülnek ennek a másolt valaminek, a legtöbben kijelnetették, hogy nem fogják nézni, amíg nem hozzák vissza az eredeti szereplőket.

Azonban Pedowitz nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy az eredeti szereplők is megjelenhessenek majd a sorozatban. "Meglátjuk hogyan alakulnak majd a dolgok, ahogy a sorozat folytatódik."

2017.01.08. 18:27, Kitti
The Woman Of Charmed PART 4.

Sziasztok!! Folytatódik a megkezdett kulisszás cikk, a The Woman Of Charmed 4. része következik most. Nem is szaporítom tovább a szót, nézzük meg mit árultak el nekünk a forgatásokról ez alkalommal.

A videó ezn része Shannent, vagyis Prue karakterét mutatja be nekünk egy kicsit részletesebben. Shannen mesél nekünk a kezdetekről. Az ügynöksége ajánlotta fel neki Prue szerepét. Shannen már korábban is dolgozott Aaron Spellinggel, így örült, hogy ismét vele dolgozhat. Shannen elvégzett egy kis kutatómunkát is azért, hogy hitelesebben alakíthassa Prue karakterét, úgy foglamazott, hogy a könyvesboltban már menekültek előle.

Shannen mesél kicsit arról, hogy ő könnyebben veszi a szerelmes jeleneteket, míg a vendégszereplők már nem mindig. Elmondása szerint fontos, hogy minden nap találjon az ember valami új kihívást a munkájában. 

A videó folytatásában pedig legközelebb a bűbájos pasikat ismerhetjük meg kicsit közelebbről.

2017.01.07. 20:43, Kitti
Címkék: Prequel
Tények és tévhitek a Charmed Prequelről

Sziasztok!! Tegnap direkt várni szerettem volna egy kicsit ezzel a cikkel, ugyanis elolvastam, hogy miről cikkeznek néhány magyar oldalon, így arra gondoltam írok egy kis összefoglalót ezekről.

  • Nem, úgy tűnik, hogy eszük ágában sincs visszahívni a régi szereplőket sajnos és ez az amiért a rajongók lázadnak és nem is szeretnék ezt a folytatást.
  • Nem is volt korábban semmi féle információ arról, hogy a sorozatot visszahoznák az eredeti szereplőkkel, nem kérték fel őket ilyesmire, és főleg nem mondtak nemet. A lányok már korábban kijelentették személyes Twitter oldalaikon, hogy ha felmerülne ilyen lehetőség és megkérdeznék őket, akkor  ők belemennének a folytatásba.
  • És természetesen az sem igaz, hogy azért lennének más szereplők mert a lányoknak nem tetszik a folytatás ötlete. Az egyik cikkben kiforgatták egy kicsit a tweeteket, így azt gondoltam jobb ezt is tisztázni.

Nos, ezek alapján már remélem senki sem fogja félreérteni ezeket a hazugságokon alapuló írásokat. Igazából ezeket még csak magyar oldalakon olvastam, kérlek titeket ne higgyetek nekik. Amint lesz hivatalos információ azt mindenképp elhozom nektek, addig is türelem és ha olvasgatni szeretnétek a témáról semmi féleképpen ne magyar oldalakon keresztül tegyétek, mert nem kicsit kiszínezik az eseményeket.

2017.01.05. 20:12, Kitti
Címkék: Charmed Prequel
Charmed Prequel? Nem!

Sziasztok!! A CBS és a The CW már megint a türelmünket teszteli, ugyanis kitalálták a Charmed Prequelt... Hogy mi is az a Charmed Prequel?

A season-zero.com oldalon megírták, hogy a The CW már tervez egy új sorozatot, ami lényegében a Charmedhez kapcsolódik. Jennie Snyder Urman a Jane the Virgin című sorozat kitalálója már dolgozik is a történeten, ami három boszorkányról fog szólni, akik 1976-ban küzdenek majd a gonosszal egy New England-i kisvárosban. A készítők azt tervezik, hogy ezek a boszorkányok a Halliwell lányok ősei lesznek és így kapcsolódna az eredeti sorozathoz a történet. A pilot részt Amy Rardin & Jessica O’Toole írja, akiknek már van tapasztalatuk ezen a téren.

Egy dolog azonban biztos, az eredeti szereplőket sajnos eszük ágában sincs visszahozni, és ez az ami a legtöbb rajongót, többek között engem is, kihozott a sodrából. Hiszen ha szeretnék visszahozni a sorozatot az rendben is lenne, de az eredeti szereplőkkel, és azt hiszem minden rajongó nevében mondhatom, hogy a sorozat folytatását szeretnénk látni és nem az 1976-ban játszódó utánzatot...

Holly egyébként már kommentelte is az eseményeket Twitteren, és csak annyit írt: "We wish them well.' vagyis sok sikert kívánt nekik.

2017.01.04. 20:06, Kitti
The Woman Of Charmed PART 3.

Sziasztok!! Ma érkezik a megkezdett kulisszás videó harmadik fele, a The Woman Of Charmed folytatása.

A felvétel ezen szakaszában egy kicsit Alyssáról mesélnek nekünk. Többek között Holly is megemlíti, hogy ő szorgalmasan nézte Alyssa sorozatát a Who's the boss-t régebben. Alyssa mesél nekünk arról is, amikor Aaron Spelling felhívta őt telefonon és először mesélt neki a sorozatról. Elárulta, hogy már a telefonban lehetett hallani, hogy mennyire hitt ebben a sorozatban és mennyire elkötelezett volt.

Ahogy Alyssa elfogadta a felkérést, megkapta a forgatókönyvet és már öt nappal később dolgozott is. Shannen beszél arról is a videóban, hogy Alyssa mennyire szórakoztató és sokszor nagyon vicces tud lenni munka közben.

Alyssa beszélt egy kicsit arról is, hogy mennyire szereti azokat a ruhákat, amiket viselnie kell a forgatásokon, az egy problémája ezzel pedig az volt, hogy ha elmegy vásárolni, már nem talál magának semmi megfelelőt, ugyanis neki Phoebe ruhái tetszenek. :) Mesélnek még arról is, hogy mennyire szerencsések, hiszen mindenkivel nagyon jól kijönnek a forgatásokon.