Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.01.15. 13:08, Kitti
Árnyak könyve képek

Sziasztok!! Ma a Galériánkat bővítettem picit, ugyanis tettem fel képeketaz Árnyak könyvéről. Ezeket a képeket a saját könyvemről készítettem, gondoltam megosztom veletek is. A könyvről egyébként 20 kép került fel a Galériába, melyet az alábbi link segítségével tekinthettek meg: charmed.sosugary.org

Ezeket a könyveket sajnos elég drágán adják, azonban, ha valaki szeretne beszerezni egyet, akkor jelezze nekem bátran, tudom hol lehet egy picivel áron alul megkapni őket jó minőségben.

2017.01.14. 17:16, Kitti
Címkék: Modulok
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Ahogyan tegnap is, ma is a háttérben fogok dolgozni. Át szeretném alakítani a Charmed képregények menüpontot, úgy vélem kicsit elavult lett már, és ahogy érkeznek majd az új képregények úgy szeretném bővíteni a menüpontot is.

Valamint két hét múlva elutazom Németországba, ez azt jelenti, hogy egy pár napig nem lesz frissítés az oldalon, de mindenképp lesz élő tudosítás a Conventionról és természetesen rengeteg kép. A pontos időpontokról még később írok nektek.

2017.01.12. 16:43, Kitti
6 érdekesség az első évadról

Sziasztok!! Ma úgy gondoltam hozok nektek néhány érdekességet az első évadról. Jó egy kicsti nosztalgikusan visszatekinteni ezekre az érdekes infókra. Igyekszem majd minden héten elhozni legalább 5-10 érdekességet minden évadról.

  • A legelső évad 2004-ben jelent meg DVD-n Amerikában. Ezek a DVD-k még nem tartalmaztak extrákat, csak magát a sorozatot.
  • Az első 5 epizód során a nyitó zenénél folyamatosan változtatták az effekteket és a színészek sorrendjét.
  • A női főszereplőink megjelentek minden egyes epizódban az első évad során, a férfi karakterekről ez már nem mondható el. Például Andy nem jelent meg a 'Vissza a múltba' című epizódban.
  • Andy karakterét eredetileg Chris Boyd alakította a pilot epizódban, azonban végül lecserélték Ted Kingre.
  • Ted King azért lépett ki a sorozatból, mert úgy vélte karaktere nem kapott elég figyelmet, ezért úgy gondolta ideje lesz tovább lépnie.
  • A lányok ereje már ebben az évadban is fejlődött egy kicsit, Prue megtanulta irányítani telekinetikus erejét a kezével és a szemével is, Piper nem csak megfagyasztani tudott dolgokat vagy embereket, de ki is tudta olvasztani őket, Phoebenek pedig látomásai lettek a múltból és a jövőből is.

2017.01.10. 20:02, Kitti
Címkék: Golden Globe
Golden Globe képek Alyssáról

Sziasztok!! Tegnap említettem, hogy elhozom nektek a Golden Globe Afterpartyn készült képeket. Az eseményen Alyssa Milano vett részt és összesen 39 képkerült fel a Galériába, melyeket a kis képekre kattintva tekinthettek meg.

   

2017.01.09. 20:56, Kitti
Címkék: Golden Globe
Alyssa Milano - Golden Globe After Party

Sziasztok!! Alyssa tegnap megjelent a Golden Globe After partiján, ahol megjelent róla egy új felvétel és néhány kép is. A képeket holnap hozom el nektek, és feltöltöm majd őket a Galériába. Addig is itt az új videó, Alyssa mesésen nézett ki, igazán jól állt neki ezt a ruha és a sminkes is nagyon ügyes volt.

 

2017.01.08. 19:15, Kitti
Címkék: Prequel
Új infók a Charmed Prequellel kapcsolatban

A The CW elnöke, Mark Pedowitz végre megszólalt a Charmed Prequellel kapcsolatban. A tvline.com oldalon megjelent egy cikk, melyben a The CW elnöke tisztázza egy kicsit a dolgokat a prequelről, vagyis inkább mégjobban összezavart mindenkit.

A nyilatkozat lényege, hogy nem igazán szeretnék belevenni az eredeti sorozatot, sőt, úgy néz ki, hogy a Hármak Ereje elemen kívül semmi köze nem lesz a Bűbájosokhoz.

"Ezen a ponton azt kell mondanom, hogy ez egy önálló, önfenntartó sorozat lesz. A Hármak ereje elem benne lesz, de most még egy teljesen önálló sorozatról beszélünk." - mondta Pediwitz.

Természetesen ilyenkor felmerül a kérdés, hogy miért hívják akkor Prequelnek, magyarul előzménynek, ha semmi köze nem lesz az eredeti sorozathoz? Miért akarják az ő teljesen új sorozatukat ráhúzni a Charmedre? Attól tartanak, hogy esetleg akkor nem működne? Úgy vélem, hogy így sem fog, ugyanis a közönség és rajongók továbbra sem örülnek ennek a másolt valaminek, a legtöbben kijelnetették, hogy nem fogják nézni, amíg nem hozzák vissza az eredeti szereplőket.

Azonban Pedowitz nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy az eredeti szereplők is megjelenhessenek majd a sorozatban. "Meglátjuk hogyan alakulnak majd a dolgok, ahogy a sorozat folytatódik."

2017.01.08. 18:27, Kitti
The Woman Of Charmed PART 4.

Sziasztok!! Folytatódik a megkezdett kulisszás cikk, a The Woman Of Charmed 4. része következik most. Nem is szaporítom tovább a szót, nézzük meg mit árultak el nekünk a forgatásokról ez alkalommal.

A videó ezn része Shannent, vagyis Prue karakterét mutatja be nekünk egy kicsit részletesebben. Shannen mesél nekünk a kezdetekről. Az ügynöksége ajánlotta fel neki Prue szerepét. Shannen már korábban is dolgozott Aaron Spellinggel, így örült, hogy ismét vele dolgozhat. Shannen elvégzett egy kis kutatómunkát is azért, hogy hitelesebben alakíthassa Prue karakterét, úgy foglamazott, hogy a könyvesboltban már menekültek előle.

Shannen mesél kicsit arról, hogy ő könnyebben veszi a szerelmes jeleneteket, míg a vendégszereplők már nem mindig. Elmondása szerint fontos, hogy minden nap találjon az ember valami új kihívást a munkájában. 

A videó folytatásában pedig legközelebb a bűbájos pasikat ismerhetjük meg kicsit közelebbről.