KÖVETKEZŐ EPIZÓD

BŰBÁJOS BOSZORKÁKHol?: Fox csatorna & Prime csatorna
Hanyadik évad? 1 & 6
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
 
KÖVETKEZŐ SZÁM

CHARMED KÉPREGÉNYSZÁM: 01.
MEGJELENÉS IDEJE: 2017. Március 8.
...A Thousand Deaths: Hatalmas gonosz erők fenyegetik San Francisco művészeinek világát, és egyedül csak Phoebe, Paige és Piper állíthatja meg ezeket.
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION

PALERMO COMIC CONKi? Holly Marie Combs
Hol? Olaszország
MIKOR? 2017. Szeptember 22-24.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.

P3 CONVENTIONKik? Holly, Rose
Hol? Franciaország
Mikor? 2017. Nov. 25-26
Franciaországban már korábban is tartottak hivatalos Charmed rendezvényeket, ez alkalommal a Xivents csoport szervez rajongói találkozót, és ennek köszönhetően találkozhatunk kedvenc szereplőinkkel Párizsban.

 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Kitti
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

2017.06.09. 16:40, Kitti
Címkék: Tartalom
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! Szerencsére sikerült egy kicsit elszabadulnom és az oldalra is szánhatok egy kis időt végre. Természetesen a modulokkal szeretnék foglalkozni, mivel elég nagy a lemaradásom ezen a téren. Már nem kell sokat várnotok, a következő héttől minden visszatér a normális kerékvágásba és nem lesznek ilyen nagy kihagyások. Köszönöm szépen a türelmeteket, addig pedig nézzetek sok Charmedet én pedig egy kvízversennyel kárpótolok majd mindenkit!

2017.06.03. 14:03, Kitti
Új interjú Hollyval

Sziasztok!!  A philly.com weboldalon megjelent egy új cikk Hollyról, ezt szeretném most lefordítani nektek. Mindenkinek jó szórakozást!

Holly Marie Combs-t a legtöbben Piper Halliwellként ismerik a Bűbájos boszorkák című sorozatból. Holly jelenleg a Wizard World 2017 egyik vendége. 

Sokan az 1990-es években játszódó Picket Fences című sorozatból ismerik, de vannak olyanok is, akik a Pretty Little Liarsből. Azonban a legtöbben mégis Piperként ismerik őt.

"Rendkívüli," kezdte Holly az interjúban. "Ezen a ponton úgy látom, hogy soha nem tudnék nemet mondani egy Conventionre vagy egy Charmed reunionra, hiszen ez nagyon fontos rengeteg olyan ember számára akivel már találkoztam személyesen."

Ez így igaz. Az AOL TV Piper Halliwellt választotta a harmadik legnagyszerűbb boszorkánynak Samantha Stevens és Willow Rosengerg után.

Holly elárulta, hogy nagyon értékeli karakterét és szívesen dolgozna együtt ismét 'boszrokány testvéreivel' Alyssa Milanoval és Rose McGowannel, annak ellenére, hogy arról beszéltek régebben, hogy nem mindig jöttek ki egymással.

"Még mindig barátok vagyunk," mesélte Holly. "Ez vicces. Mindig azt mondom, hogy az életednek különféle szakaszain mész keresztül és nekünk is volt olyan, amikor olyanok voltunk mint a testvérek."

"Jól kijöttünk egymással, volt amikor egyetértettünk és volt olyan is amikor nem," mesélte. "Harcoltunk. Esküvőkre jártunk. Olyan volt, mint egy igazi család és kötődtünk is egymáshoz. Ez a kötelék pedig úgy gondolom, hogy csak erősödött, annak köszönhetően, hogy a sorozat milyen jelentős lett rengeteg ember számára, és hogy ez az egész elindult a saját újtán."

Holly elmondta, hogy az olyan műfajú sorozatok mint a Charmed, valamint a színészek sokszor nem kapják meg a megérdemelt tiszteletet.

"Ez elég vicces, " mondta. "Az olyan sorozatoknál mint a Picket Fences azt gondolnád, hogy azok a hosszú monológok készítenek ki, azonban amikor ezeket a különleges effekteket kell csinálni a green screen előtt, és nincs ott senki aki reagálna és úgy kell létrehozni egy párbeszéldet az sokkal nehezebb volt."

Ahogy Holly beszélgetett a rajongókkal rájött, hogy elég sok közös van a Charmedben és a Picket Fencesben. 

"Egy dolgot biztosan elmondhatok mind a két sorozatról, rengeteg ember nézte őket együtt," mondta Holly. "Testvérek, anyák és lányok nézték együtt vagy éppen az egész család. Azt hiszem ez egy közös szál."

"A másik dolog pedig az, hgy szuperül írták meg őket. Mindenki azt mondta régebben, hogy a Picket Fences olyan kérdésekkel foglalkozott, amik akkor még nem voltak nagy dolgok. De ez akkor volt. Meghaladta a korát," mesélte.

"Ugyanakkor amikor elkezdtem a Charmedet arra jöttem rá, hogy szintén nagyon jól van megírva a történet," mesélte Holly. "Bár ez nem az a fajta sorozat, amire emlékeznek a díjátadó szezon során, de az egész kivitelezés magas szinten volt, és ez az ami miatt a rajongók emlékeznek."

2017.05.30. 15:20, Kitti
Címkék: Tartalom Hírek
Modulok - Menüpontok és hírek

Sziasztok!! Már két napja a tartalmon dolgozgatok szorgalmassan, valamint készülőben van egy új modul is. Ne feledjétek, már nem kell sokáig nélkülöznötök, Június 12-től minden visszatér a régi kerékvágásba és rendszeresek lesznek a frissítések.

Addig is hoztam nektek néhány új infót, hiszen Holly és Brian az elmúlt hetekben Conventionokre járnak Amerikában. Sajnos felvételeket még nem kaptunk az eseményről, de amint lesz elhozom azt nektek. A rajongók visszajelzése pedig határozottan az, hogy remekül érzik magukat a rendezvényeken, kedvenceink pedig szokás szerint nagyon kedvesek és viccesek voltak. Reméljük hamarosan kapunk néhány képet és videót is az eseményről.

2017.05.26. 20:44, Kitti
Palermo Comic Con hírek

Sziasztok!! Köszönöm a türelmeteket, igyekszem frissíteni amikor van egy kevés időm, még csak most jutottam géphez és megint egész héten dolgozom. A következő és az auzt követő hetem lesz még ilyen, utána minden visszatér a régi kerékvágásba és visszatérnek a rendszeres frissítések.

Ma új híreket hoztam nektek a Palermo Comic Con-ról, hiszen Holly részt fog venni ezen az eseményen Olaszországban Szeptember végén. Ahogy azt már korábban említettem a jegyek sokkal megfizethetőbbek, és ez most még inkább meglátszik, hiszen tegnaptól elérhetőek az extra jegyek is, nem csak a belépők. Vehetünk fotós jegyet, autogramot és M&G jegyet. A fotós jegy például 35 euróba kerül, míg az autogram 25 euró. Ez szinte fele annyi, mint az eddigi rendezvényeken. Aki szeretne jegyet vásárolni az alábbi link segítségével megteheti: palermocomicconvention.it

2017.05.21. 13:50, Kitti
Kulisszák mögött: Charmed effektek

Sziasztok!! Említettem, hogy egy kicsit benézünk majd a kulisszák mögé ezen a héten ismételten. Egy új videót hoztam most el nektek, amely szintén az eredeti Charmed DVD-hez tartozik, bemutatja nekünk egy kicsit a vizuális effekteket, melyekkel a sorozaton dolgozó szakembereknek kellett foglalkoznia.

  • A vizuális effektek csapatának nem volt éppen könnyű dolga, hiszen amint az íróktól megkapták a forgatókönyvet nekik rögtön ki kellett találni hogyan is valósíthatják ezt meg.
  • A Barbast alakító Billy Drago is megszólal a felvételen. Elárulja, hogy miután felvettek egy epizódot mindig utólag kellett megcsinálni a különleges effekteket.
  • A legnagyobb kihívás a speciális effektek csapatának az volt, hogy amit elkészítettek az hihető legyen a nézők számára, hiszennem sok ilyet lehetett látni a sorozat előtt a televíziózás történetében.
  • A Leo közlegény megmentése című epizód háborús jelenetét egy parkolóban forgatták.
  • Az évek során egyre több effektet használtak, míg az első epizódoknál csak 25-t, a későbbiek során már 90-t.

2017.05.20. 07:23, Kitti
Kvízverseny

Sziasztok!! Ezek a kvízversenyek mindig annyira népszerűek, és tudom, hogy ti is szívesen vesztek benne részt, ezért gondoltam, hogy a nyár folyamán ismét szervezek majd egyet. Ez alkalommal is egy nagy nyeremény lesz, hiszen a teljes második évad DVD-jét viheti majd haza valaki, aki helyesen válaszol a feltett kérdésekre. A kvízversenyre Július 2-án, este 7-kor kerül majd sor. Remélem mindenkinek megfelelő lesz majd ez az időpont.

Felkészülésnek annyit tudok javasolni, hogy olvasgassátok az oldalt, nézzétek a sorozatot és menni fognak a kérdések. Játékra fel!

2017.05.19. 17:17, Kitti
Címkék: Tartalom
Modulok - Menüpontok

Sziasztok!! A háttérben dolgozom az oldalon ezerrel, még ha ez nem is látszik annyira, de ki kellett javítanom néhány helyen elírásokat és helyesírási hibákat is. Igen, sajnos velem is előfordulnak ezek a dolgok, amiért elnézést kérek, de az elmúlt két napban szinte csak ezzel foglalkoztam, hiszen elég nagy munka. Van még pár modul, amit nem sikerült átnéznem, de már dolgozom rajta.

Elnézést kérek tényleg, de ezt muszáj megcsinálnom valamikor. A hétvégén pedig amiért ilyen türelmesek vagytok érkezik majd egy kulisszás cikk és egy bejelentés az új kvízversenyünk időpontjáról.