Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Nyerj te is Charmed könyvet

2018.01.28. 16:38, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509814628_92.png

Sziasztok!! Úgy döntöttem indítok egy kis játékot, melynek segítségével ti is nyerhettek egy eredeti Charmed könyvet, akár magyar akár angol nyelven. Az egészért csak annyit kell tennetek, hogy megosztotok a lap hivatalos Facebook oldalán egy bejegyzést, a megosztók között pedig kisorsolok majd egy könyvet a jövőhét során.

Facebook oldalunkat az alábbi link segítségével érhetitek el: https://www.facebook.com/CharmedHungary/ Sok sikert mindenkinek, aki játszani szeretne!

Mégis lesz Charmed reboot

2018.01.27. 17:33, Kitti
Címkék: Charmed reboot
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509814628_81.jpg

Sziasztok!! Egy elég érdekes hírrel térek vissza hozzátok, ugyanis a The CW a napokban jelentette be, hogy mégis lesz Charmed reboot, azonban úgy néz ki, hogy a csatorna most sem tanult a dologból, ugyanis az eredeti szereplőket továbbra sem tervezik visszahozni, ez pedig heves ellenállást váltott ki a rajongókból és persze a színészekből is...

De kezdjük is a legelején. A sorozat folytatását már tavaly berendelte a csatorna, azonban akkor még egy 70-es évek beli hátteret képzeltek el a dolognak, három boszorkányról, akik nem is testvérek. Ezt az ötletet tavaly elvetették, azonban most ismét előhozakodtak vele, annyi módosítással, hogy a napjainkban játszódna a sorozat egy főiskolai városban, három lányról fog szólni, akik rájönnek, hogy boszorkányok, ezért minden féle természetfeletti lényekkel kellene felvenniük a harcot. A sorozatba szeretnének még feminista szálakat is belevinni.

A rajongóknak természetesen nem tetszik az ötlet, ugyanis ez nem a Charmed lenne, hanem egy másik sorozat... Miért is használják akkor a Charmed nevet? Holly természetesen hangot is adott ennek a dolognak személyes Twitter oldalán, a rajongók pedig 100%-ig kiállnak mellette.

"Itt ez a dolog. Amíg nem kérdeznek meg minket, hogy átírhatják-e, ahogyan azt Brad Kern tette minden héten ne is gondoljanak arra, hogy kihasználhatják a kemény munkánk eredményét. A Charmed négyünkhöz tartozik, az írókhoz és főleg a rajongókhoz. Ne gondoljátok, hogy ezzel átverhetitek őket, egy címmel. Szóval viszlát."

"És itt van még egy dolog. A rebootok vagy átalakítások, ahogy régen neveztük általában hasonló történetszállal rendelkeznek mint az eredeti sorozat, ahogyan jogilag is lennie kell annak érdekében, hogy ugyanazt a címet használhassák. Ha nem hasonlít akkor az csak egy másik sorozat. Egy új sorozat, új címmel."

Teljesen érhető Holly felháborodása, a teljes kreativitás hiánya miatt a csatorna úgy gondolja, hogy mindenhez joga van. Én viszont úgy látom, hogy a rajongóknak is lesz még hozzá egy-két szava.

Kulisszák mögött: Az utolsó epizód titkai - 3. Rész

2017.12.29. 14:13, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883014_61.jpg

Érkezik is a megkezdett kulisszás cikk harmadik része, ami remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog majd. Hamarosan szeretnék szervezni egy kvízversenyt és az elmúlt héten sikerült beszereznem pár ritkaságot a gyűjteményembe, amiről szeretnék majd képeket feltölteni a Galériába. Na de most érkezzen hát a cikk folytatása, amire már sokan vártatok.

Az epizód csúcspontja pedig az volt, hogy Piperéknek sikerült helyet cserélniük démoni hasonmásaikkal és sikerült elpusztítani őket a babaházzal együtt. Johansen feladata volt, hogy mindez megelevenedjen a képernyőn. "Csak fel akartam robbantani a babaházat és ennek pedig számtalan módját ismerem," emlékezett vissza. "Felvetődött az ötlet, hogy megkérjem az egyik SFX emberünket, hogy tegye tele az egészet robbanó dolgokkal, majd fotó-szonikus kamerával sorban felvesszük az egészet. Elmagyaráztam nekik, hogy egy olyan Függetlenség Napja jelenetet képzelek el és azt akarom, hogy úgy nézzen ki az egész, mint amikor felrobbantották az Empire State Buildinget abban a filmben.

A különleges effektek felelőse Randy Cabral és csapata fantasztikus munkát végzett a robbantás során. Tetszett a rajongók reakciója amit olvastam az interneten később: 'Istenem, felrobbantották.' A nézők remélem örülni fognak, ha megtudják, hogy a babaháznak semmi baja. Kettőt is készítettünk belőle, és amikor a robbantásra került a sor, az elsőt szépen félretettük és a másolatot robbantottuk fel.

Valamint érdemes megemlítenem, hogy ennél a jelenetnél, ha megállítod egy pillanatra a lejátszódat a kamera átmegy egy kicsit a füstön és a babaház belsejében a mini kanapénál láthatod, hogy a nagypapa órája még mindig egyben van. Ez egyfajta belső humor akart lenni. A Bűbájos boszorkák sorána nagypapa óráját számtalanszor összetörték már így arra gondoltunk egy kicsit vicces lenne ha most állva maradna."

Johansen utolsó epizódjában a  The Jung and the Restlessben az álmok elkezdenek valóra válni... "Ha rendszeresen követed a sorozatot, akkor tudhatod, hogy az utolsó évad során a Jenkins nővérek a lányok életének részévé váltak. Ebben a részben Christy meggyőzi Billiet, hogy a lányokat tegyék bele egy álomvilágba, hogy rájöhessenek mi is a legbelső vágyuk. Azt szerettük volna, hogy ez az álomvilág teljesen különbözzön a valóságtól, így Kris Krosskove és én együtt kezdtünk el dolgozni ezen, hogy hogyan is nézhetne ki ez a világ, miben lehetne más. Végül egy ködös, kékes hátteret képzeltünk el, így a lányok kicsit 'földöntúliként' jelennek meg, de mégsem annyira, hogy az zavaró legyen a nézők számára."

Johansen elárulta, hogy várja a következő sorozatot, melyen dolgozhat, azonban a Charmed minidg is különleges helyet foglal majd a szívében. "A Charmed az új karrierem kezdetét jelentette. Csodálatos emlékeim vannak és ezek egész életemben velem lesznek."

FORRÁS: XPOSE MAGAZIN

Kellemes Ünnepeket!!

2017.12.29. 14:05, Kitti
Címkék: Ünnepek Hírek
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883020_17.jpg

Sziasztok!! Szeretnék ezúton is Kellemes Ünnepeket kívánni mindenkinek!! Tudom kicsit megkésve, viszont mentségemre szóljon, hogy nagyon megfáztam, így nem igazán voltam gép közelében, és persze még mindig dolgozom azon a projekten, amit már korábban említettem nektek, és ha minden jól megy Májusban meg is lesz az eredménye. De addig nem szeretném elmondani, amíg nem biztos a dolog, viszont a Charmeddel kapcsolatos.

A lányok körül is lecsendesedtek a dolgok az ünnepek alatt így nincsenek új hírek, viszont remélem jövőre is aktívak lesznek majd és rengeteg új képet és infót hozhatok nektek róluk.

Kulisszák mögött: Az utolsó epizód titkai - 2. Rész

2017.12.11. 12:00, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883016_63.jpg

Sziasztok!! Érkezik a megkezdett kulisszás cikk folytatása. Remélem mindenkinek tetszett az első fele, ahogyan bízok benne, hogy a másik fele is fog majd. Jó szórakozást mindenkinek!

"Természetesen mivel Piper annak a nőnek az alakját vette fel, aki kapcsolatban állt ezzel a gonosz emberrel, akivel most harcolnak ő és a testvérei is, ez a történet mozgatórugója. A kihívást az jelentette a számomra, hogy egy olyan fenyegetést közvetítsek a bűbájosoknak, ami benne votl a forgatókönyvben és elég meggyőző lesz a közönség számára is. Azt hiszem ez sikerült is. Legalábbis a nézők visszajelzése elég pozitív volt ezzel kapcsolatban. Mégegyszer elmondom, hogy most előszőr nem volt gonosz démonunk a sorozatban, és azt gondolom, hogy ez elég vagány dolog.Úgy értem 8 év után Brad Kernnek és a csapatának sikerült egy új történettel előállni, ami elég különleges volt, legalábbis a számomra és igazán élveztem ezt a munkát.

Ezek után pedig elérkezett a fordulópont, vagyis a Repo Manor című epizód, amit Johansen rendezett, ahol három démon helyet cserél a lányokkal éls bezárja őket a babaházba. "Én voltam az, aki bemutatta a babaházat a 7. évad során a Scry Hard című epizódban, ezzel megadva a lehetőséget, hogy elbúcsúzzunk tőle," mesélte a rendező. "A történet szerint a három lány megkapta a lehetőséget, hogy eljátsszák saját maguk gonosz hasonmását."

"Rose igazából eléggé lebetegedett  két epizód forgatása között. A hangján eléggé hallottuk és sokszor nehéz volt érteni, hogy mit is beszél. Azonban Rosenak sikerült előnyt kovácsolnia ebből a hátvárnyból és felhasználta, hogy eljátssza a saját hasonmását. Így a gonosz Paigenek sokkal mélyebb hangja van és teljesen más mint ahogy az eredeti karakter beszél. Néha a legfurcsább helyeken találod a megoldást a problémákra." 

folyt köv.

FORRÁS: XPose magazin

Kulisszák mögött: Az utolsó epizód titkai

2017.12.05. 16:45, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1512490312_70.jpg

Sziasztok!! Tudom, hogy már elég régen kezdtem bele új kulisszás cikk fordításába, ezért most azt gondoltam itt lesz az ideje, és az XPose magazinban megjelent cikket szeretném most elkezdeni lefrodítani nektek.

Derek Johansen rendező mesél nekünk az utolsó évad munkálatairól. Néhány ember számára 1999 úgy tűnik, hogy elég régen volt, azonban Derek Johansennek mégis olyan mintha csak tegnap lett volna. Ekkor kérték fel, hogy másodlagos rendezői asszisztens legyen a sorozatban, majd elsődleges és végül producer/rendezőként dolgozott tovább évekig a sorozatban. Azonban Johansen elárulta nekünk, hogy az utolsó évad igazán nagy kihívást jelentett a számára.

"Mivel nagyon lecsökkentették a költségeinket, nem igazán tudtuk elhagyni a stúdiót, hgy külső helyszíneken forgathassunk," mesélte. "Tehát ha külső helyszínt kellett megjeleníteni, akkor óvatosnak kellett lennünk és nagyon kreatívnak, nehogy feltűnjön, hogy ugyanazokat a helyszíneket használjuk újra és újra. Ezt szerencsére sikerült is megvalósítani Paul Staheli designernek köszönhetően, aki mindig új ötletekkel állt elő és sikeresen átalakítottuk a helyszínt, valamint talált olyan helyeket, ahol még nem igazán forgattunk vagy más szögből tudtuk felvenni az adott jeleneteket. Azt szerettük volna, ha valami újat és mást tudunk adni a közönségnek, így a nézők nem érzik úgy, hogy átverjük őket.

Hasonló kihívásokkal kellett szembenézni több évadon keresztül a sorozatban, amikor a barlangokat készítettük. Több mint 80 féle változatot készítettünk ezekből. Készítenünk kellett például egy Árnyőr odút is, és természetesen annak is barlangnak kellett lennie. Szerencsére sikerült egy kicsit átalakítani, így pedig úgy nézett ki mint egy démoni műhely és nem pedig a szokásos barlang. A munka kielégítő részéhez tartozik, hogy beazonosítjuk a kreatív akadályokat és rájövünk hogyan is tudjuk kiküszöbölni ezeket."

7 éves rendezői munkája során Johansen 9 epizódot rendezett, hármat pedig az utolsó évben. Az első a 'Run, Piper, Run című epizód volt, ami egy különleges rész volt több szempont alapján is. "Először is ebben az epizódban nem szerepelt természetfeletti démon," magyarázta Johansen. "Egy kerületi ügyész volt, aki gonosz volt, de nem volt varázsereje. Mindig volt gonosz a sorozatban, viszont általában valami féle természetfeletti erővel rendelkeztek. Így a lányoknak ki kellett találni, hogy hogyan tudnának leszámolni egy gonosz emberrel úgy hogy közben nem ölhettek embert.Viszont meg kellett védeniük az ártatlanokat. Ez nagy dilemmát jelentett a számukra."

folyt köv.

FORRÁS: XPOSE MAGAZIN