Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkJegyekHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL
Főszerkesztő Kitti
Téma Bűbájos boszorkák
Nyitás 2008. október 26.
Tárhely G-Portál | SoSugary
Theme by Linda
Köszönet Gergő | nikkii | efruse
Elérhetőség e-mail
Zárás Nem tervezem
 
 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Charmed Blue-Ray verzió

2018.08.07. 11:54, Kitti
Címkék: Charmed DVD
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1531924984_59.jpg

Sziasztok!! Egy igazán szuper hírrel érkezem ma, ugyanis kiderült, hogy mikor jelenik meg a sorozat Blue-ray verziója. Először csak az első évadot fogják kiadni, majd folyamatosan jelenik meg minden további évad is. Már meg is kaptuk a megjelenési időpontot, mely nem más mint Október 10.

Szóval Október 10-én az amazon oldalán keresztül megvásárolhatjuk majd az új HD verziót.

 

Nyerj te is Charmed DVD - eredmény-t

2018.08.05. 21:02, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1532866573_71.jpg

Sziasztok!! A DVD nyertesét egy online sorsoló program segítségével sikerült kiválasztanom. A szerencsés nyertes pedig nem más mint Karámos Tímea! Gratulálunk neki! Mivel sokan szeretnétek nyerni ezért elég népszerű a nyereményjátékunk, mindenképpen lesz folytatása a jövőben. Figyeljétek folyamatosan az oldalt és természetesen Facebook oldalunkat is, hiszen mindig van lehetőség nyerni valamit.

Holnaptól ismét érkeznek az új hírek, elég sok mindent kell veletek megosztanom, szóval legyetek a közelben. 

 

Látogatás a Charmed háznál

2018.08.01. 20:12, Kitti
Címkék: Halliwell ház
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1533147293_98.jpg

Sziasztok!! Egy nagy élményemet szeretném veletek megosztani, amit Május közepén tapasztalhattam meg. Sikerült ellátogatnom Los Angelesbe, ahol természetesen nem hagyhattam ki a Charmed házat, így ellátogattunk a Halliwell házhoz. Hatalmas élmény volt, hihetetlen érzés volt ott állni a ház előtt. Voltak mások is, akik látogatni jöttek és még a tulajdonossal is sikerült beszélnünk, aki nagyon kedves volt és elmondta, hogy sokan szokták látogatni a házat európából.

Az élményről egyébként rengeteg képet készítettem, ezek közül el is hoztam nektek néhányat és feltöltöttem őket a Galériába. A kis képekre kattintva el is érhetitek őket.

Charmed Again Convention

2018.07.30. 04:56, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1532802465_70.jpg

A Charmed 20 után úgy döntöttem, hogy megrendezek még egy Charmed Conventiont az UK-ban. Mivel már az első is nagy siker lett, ezért úgy döntöttem, hogy nem állhatunk meg az elsőnél. A következő rendezvényre 2019-ben kerül majd sor, ez alkalommal Londonban. Három színészt már sikerült leszerződtetni, így tehát kijelenthetjük, hogy a rendezényen részt vesz majd Victor Webster, Patrice Fisher és Lochlyn Munro. A lista természetesen folyamatosan bővül majd, már dolgozom a következő vendégeken és remélem, hogy hamarosan még több szereplőt jelenthetünk majd be. 

Ha valaki szeretne jegyeket venni elővételben, másik weboldalunkon keresztül megteheti. A Platinum, tehát a legmagasabb jegy már elkelt, a többiből viszont még van elérhető limitált mennyiségben: thebestevents.info

Már dolgozom az itthoni rendezvényen is, azonban igyekezni fogok, hogy elérhető áron legyenek majd a jegyek. Ez azt jelenti, hogy itthon sajnos nem tudunk egyszerre 6-8 szereplőt meghívni, maximum csak 1-2 színészt. Remélem ez mindenkinek megfelel majd és egy fergeteges hétvégét tölthetünk majd együtt a színészekkel itthon is.

 

Nyerj te is Charmed DVD-t

2018.07.29. 14:03, Kitti
Címkék: Charmed DVD
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1532866573_71.jpg

Sziasztok!! Elérkezett egy új nyereményjáték ideje, ez alkalommal a szerencsés nyertes egy eredeti Charmed DVD-vel gazdagodik majd. A DVD-n három epizód található. Semmi mást nem kell érte tenni, csak megosztani Facebook oldalunkon található bejegyzésünket és kommentelni, hogy megtörtént a megosztás.

A nyertest egy online program segítségével fogom kisorsolni következő héten Pénteken. Sok szerencsét mindenkinek!

 

SDCC - Piper figura

2018.07.29. 04:37, Kitti
Címkék: SDCC Piper figura
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1532804144_79.jpg

Idén is megrendezésre került az SDCC, vagyis a San Diego Comic Con, melyet minden évben megrendeznek és a legnagyobb Comic Con-nak tekinthető. Idén sajnos leginkább a rebootról volt szó, erről többet nem is szeretnék beszélni, hiszen már ismeritek a véleményem ezzel kapcsolatban, aki pedig látta a bemutatót az szerintem tudja is, hogy miről beszélek... Na de ne is beszéljünk erről többet, az SDCC-n azért más is történt, megjelent egy új Piper figura, melyről most elhoztam nektek néhány képet. A doboz alapján láthatjuk, hogy nem csak Piper, de hamarosan Phoebe és Paige figurákat is lehet majd kapni. 

A figurát még nem lehet megvásárolni, azonban reméljük, hogy hamarosan a piacra kerül majd néhány darab, ami az interneten is elérhető lesz. A kis képekre kattintva megtekinthetiek őket nagyobb méretben is a Galériában.

 SDCC_2018_MEGO_Target_Exclusive_Action_Figures_Charmed_Piper_001.jpgSDCC-2018-Mego-021.jpg 

Charmed applikáció

2018.07.28. 20:06, Kitti
//charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1532801913_32.jpg

Sziasztok!! A napokban megjelent egy új applikáció, mely egy kiválasztós Charmedes játékot mutat be. A játék lényege, hogy kiválasztasz egy karaktert, nevet adsz neki és már alakíthatod is a saját bűbájos történetedet. 10 mini epizódot készítettek el eddig és zt pedig folyamatosan bővítik majd. Természetesen angolul kell játszani, nem hiszem, hogy magyar verziót terveznének belőle, legalábbis még nem hallottam róla. Az alkalmazást a Google Play-en és az App Store-ban is megtalálhatjátok, az alábbi link segítségével pedig le is tudjátok tölteni: www.ludia.com

Sikerült az első 10 epizód végére érnem és azt kell mondanom, hogy nagyon ügyesen oldották meg ezt az alkalmazást. Mind a grafikai megoldások, mind pedig a karakterek is hűen tükrözik az eredeti sorozatot. Tényleg olyan, mintha egy Charmed epizódba csöppentünk volna. Érdemes kipróbálni.