Legfrissebb képek
 
KÖVETKEZŐ EPIZÓD
Bűbájos boszorkák Hol? FOX és Prime csatorna
Hanyadik évad? 8. évad
Bár a sorozat 2006-ban véget ért, azóta is több csatorna ismétli újra az epizódokat. Ha szeretnéd frissíteni az emlékeidet, kapcsolj a Fox vagy a Prime csatornára, ahol minden nap láthatod a boszikat. Ha lemaradsz a vetítésről, ne csüggedj, ugyanis a részeket minden hétvégén megismétlik.
Több infóEpizódokSorozat
 
KÖVETKEZŐ SZÁM
Charmed képregény Szám: 5.
Megjelenés ideje: 2017. Július
...A Thousand Deaths: A végső leszámolás! A Hármak Ereje megtört.. vajon a nővéreknek sikerül legyőznie Djallt és megállítani a démonokat, hogy átvegyék az uralmat a világunk felett. A Halliwell lányoknak van még néhány trükk a tarsolyában.
KépregényekKépekHivatalos
 
CHARMED KÖNYVEK

  

Igen, a sorozat nem csak képregény, de könyv formájában is megjelent nálunk és a világ minden pontján. Sajnos nálunk nem fordítottak le minden könyvet, azonban ha szeretnél többet megtudni a híres kötetekről, akkor ne hagyd ki a CHARMED KÖNYVEK menüpontunkat.

 
KÖVETKEZŐ CONVENTION
Charmed 20 Kik? Holly Marie Combs, Ivan Sergei, Dorian Gregory, Brian Krause, Drew Fuller, Jennifer Rhodes
Hol? Birmingham, UK
Mikor? 2018. Május 5-6.
A Bűbájos boszorkák szereplői az évek során folyamatosan és örömmel vesznek részt különféle rendezvényeken, hogy találkozhassanak rajongóikkal a világ minden pontján. Itt mindig az éppen aktuális rendezvényekről találhatsz részletes információt.
RésztvevőkRendelj jegyetHivatalos
 
PARTNEREINK

  
  
  
  

JÖN: -
SZABAD: 0/9

 
CHATBOX


 
JOGNYILATKOZAT
A charmed500.gportal.hu című internetes honlap tartalma, s az oldal koncepcionális, látvány- és szerkezeti elemeinek teljessége szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal jogtulajdonosa fenntart minden másolással kapcsolatos nemzetközi és a magyar törvények által biztosított jogot!  |  INFORMÁCIÓK A JOGNYILATKOZATRÓL!
 
WEBOLDAL

Az oldal 2008. október 26-án nyílt meg. Voltak kisebb-nagyobb szünetek, de ezeket leszámítva a honlap 2008. óta folyamatosan működik. Zárás még nem volt és nem is lesz. Nézz körül nyugodtan, hiszen itt mindent megtalálhatsz a sorozatról! 

Főszerkesztő: Kitti
Nyitás: 2008. Október 26.
Téma: Charmed - Bűbájos Boszorkák
Szolgáltató: G-Portál
Design: Linda
Egyéb kódok: Glamour-factory és LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome, Opera
Ajánlott felbontás: 1024x768
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X, PhotoShop
Elérhetőségeim: Email
Zárás: Nem tervezem!

 
FACEBOOK
Title of the document
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

HALLD MOST A BOSZORKÁK SZAVÁT

Kellemes Ünnepeket!!

2017.12.29. 14:05, Kitti
Címkék: Ünnepek Hírek
http://charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883020_17.jpg

Sziasztok!! Szeretnék ezúton is Kellemes Ünnepeket kívánni mindenkinek!! Tudom kicsit megkésve, viszont mentségemre szóljon, hogy nagyon megfáztam, így nem igazán voltam gép közelében, és persze még mindig dolgozom azon a projekten, amit már korábban említettem nektek, és ha minden jól megy Májusban meg is lesz az eredménye. De addig nem szeretném elmondani, amíg nem biztos a dolog, viszont a Charmeddel kapcsolatos.

A lányok körül is lecsendesedtek a dolgok az ünnepek alatt így nincsenek új hírek, viszont remélem jövőre is aktívak lesznek majd és rengeteg új képet és infót hozhatok nektek róluk.

Kulisszák mögött: Az utolsó epizód titkai - 2. Rész

2017.12.11. 12:00, Kitti
http://charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883016_63.jpg

Sziasztok!! Érkezik a megkezdett kulisszás cikk folytatása. Remélem mindenkinek tetszett az első fele, ahogyan bízok benne, hogy a másik fele is fog majd. Jó szórakozást mindenkinek!

"Természetesen mivel Piper annak a nőnek az alakját vette fel, aki kapcsolatban állt ezzel a gonosz emberrel, akivel most harcolnak ő és a testvérei is, ez a történet mozgatórugója. A kihívást az jelentette a számomra, hogy egy olyan fenyegetést közvetítsek a bűbájosoknak, ami benne votl a forgatókönyvben és elég meggyőző lesz a közönség számára is. Azt hiszem ez sikerült is. Legalábbis a nézők visszajelzése elég pozitív volt ezzel kapcsolatban. Mégegyszer elmondom, hogy most előszőr nem volt gonosz démonunk a sorozatban, és azt gondolom, hogy ez elég vagány dolog.Úgy értem 8 év után Brad Kernnek és a csapatának sikerült egy új történettel előállni, ami elég különleges volt, legalábbis a számomra és igazán élveztem ezt a munkát.

Ezek után pedig elérkezett a fordulópont, vagyis a Repo Manor című epizód, amit Johansen rendezett, ahol három démon helyet cserél a lányokkal éls bezárja őket a babaházba. "Én voltam az, aki bemutatta a babaházat a 7. évad során a Scry Hard című epizódban, ezzel megadva a lehetőséget, hogy elbúcsúzzunk tőle," mesélte a rendező. "A történet szerint a három lány megkapta a lehetőséget, hogy eljátsszák saját maguk gonosz hasonmását."

"Rose igazából eléggé lebetegedett  két epizód forgatása között. A hangján eléggé hallottuk és sokszor nehéz volt érteni, hogy mit is beszél. Azonban Rosenak sikerült előnyt kovácsolnia ebből a hátvárnyból és felhasználta, hogy eljátssza a saját hasonmását. Így a gonosz Paigenek sokkal mélyebb hangja van és teljesen más mint ahogy az eredeti karakter beszél. Néha a legfurcsább helyeken találod a megoldást a problémákra." 

folyt köv.

FORRÁS: XPose magazin

Kulisszák mögött: Az utolsó epizód titkai

2017.12.05. 16:45, Kitti
http://charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1512490312_70.jpg

Sziasztok!! Tudom, hogy már elég régen kezdtem bele új kulisszás cikk fordításába, ezért most azt gondoltam itt lesz az ideje, és az XPose magazinban megjelent cikket szeretném most elkezdeni lefrodítani nektek.

Derek Johansen rendező mesél nekünk az utolsó évad munkálatairól. Néhány ember számára 1999 úgy tűnik, hogy elég régen volt, azonban Derek Johansennek mégis olyan mintha csak tegnap lett volna. Ekkor kérték fel, hogy másodlagos rendezői asszisztens legyen a sorozatban, majd elsődleges és végül producer/rendezőként dolgozott tovább évekig a sorozatban. Azonban Johansen elárulta nekünk, hogy az utolsó évad igazán nagy kihívást jelentett a számára.

"Mivel nagyon lecsökkentették a költségeinket, nem igazán tudtuk elhagyni a stúdiót, hgy külső helyszíneken forgathassunk," mesélte. "Tehát ha külső helyszínt kellett megjeleníteni, akkor óvatosnak kellett lennünk és nagyon kreatívnak, nehogy feltűnjön, hogy ugyanazokat a helyszíneket használjuk újra és újra. Ezt szerencsére sikerült is megvalósítani Paul Staheli designernek köszönhetően, aki mindig új ötletekkel állt elő és sikeresen átalakítottuk a helyszínt, valamint talált olyan helyeket, ahol még nem igazán forgattunk vagy más szögből tudtuk felvenni az adott jeleneteket. Azt szerettük volna, ha valami újat és mást tudunk adni a közönségnek, így a nézők nem érzik úgy, hogy átverjük őket.

Hasonló kihívásokkal kellett szembenézni több évadon keresztül a sorozatban, amikor a barlangokat készítettük. Több mint 80 féle változatot készítettünk ezekből. Készítenünk kellett például egy Árnyőr odút is, és természetesen annak is barlangnak kellett lennie. Szerencsére sikerült egy kicsit átalakítani, így pedig úgy nézett ki mint egy démoni műhely és nem pedig a szokásos barlang. A munka kielégítő részéhez tartozik, hogy beazonosítjuk a kreatív akadályokat és rájövünk hogyan is tudjuk kiküszöbölni ezeket."

7 éves rendezői munkája során Johansen 9 epizódot rendezett, hármat pedig az utolsó évben. Az első a 'Run, Piper, Run című epizód volt, ami egy különleges rész volt több szempont alapján is. "Először is ebben az epizódban nem szerepelt természetfeletti démon," magyarázta Johansen. "Egy kerületi ügyész volt, aki gonosz volt, de nem volt varázsereje. Mindig volt gonosz a sorozatban, viszont általában valami féle természetfeletti erővel rendelkeztek. Így a lányoknak ki kellett találni, hogy hogyan tudnának leszámolni egy gonosz emberrel úgy hogy közben nem ölhettek embert.Viszont meg kellett védeniük az ártatlanokat. Ez nagy dilemmát jelentett a számukra."

folyt köv.

FORRÁS: XPOSE MAGAZIN

Boldog Szülinapot Holly!

2017.12.03. 20:32, Kitti
http://charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1512329899_91.jpg

Sziasztok!! Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánunk Hollynak, aki ma ünnepelte 44. születésnapját! Reméljük, hogy nagyon szuperül telik neki ez a nap. Mivel ma őt ünnepeljük, ezért elhoztam nektek egy videót Piper legjobb pillanataiból, melyet egy rajongó gyűjtütt össze.

Helyszínek - Buckland Aukciós Ház

2017.11.18. 13:45, Kitti
Címkék: Helyszínek Modul
http://charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1511007988_11.jpg

Sziasztok!! Tudom, hogy mostanában nincs sok időm frissíteni, de minden nap felnézek az oldalra és ez hamarosan megváltozik, ismét lesz időm minden nap frissíteni, de ahogy azt már említettem egy nagyon nagy projekten dolgozok, ami a Charmeddel kapcsolatos és természetesen beavatlak majd benneteket is a későbbiek folyamán.

Addig is elkészült egy új modul, amely a Buckland aukciós házat fogja bemutatni nektek egy kicsit részletesebben és néhány érdekességet is megtalálhattok róla.

Új képek és Videó Hollyról

2017.11.12. 11:53, Kitti
http://charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1510484013_81.jpg

Sziasztok!! Holly párjával vett részt a National Geographic 'The Long Road Home' premier vetítésén. Az eseményről kaptunk néhány képet, melyek felkerültek a Galériába, valamint kivételesen kaptunk egy néhány másodperces videót is.

A képeket a Galériában tekinthetitek meg az alábbi link segítségével: Holly Marie Combs Premiere Of National Geographic's 'The Long Road Home'

Átalakult a Charmed menü

2017.11.05. 12:52, Kitti
Címkék: Háttérmunka Menü
http://charmed500.gportal.hu/portal/charmed500/image/gallery/1509883014_61.jpg

Sziasztok!! A mai nap folyamán átalakítottam a Charmed menüpontot. Egy ideje már láttam, hogy lassan át kell alakítani, hiszen egyre több menüpontunk lett az évek során, és a kialakított rendszer már nem tudta megállni a helyét. Éppen ezért kidolgoztam egy másik rendszert, ami sokkal áttekinthetőbb és kategóriákba szedi az egyes modulokat. Remélem ez a rendszer mindenkinek jobban fog tetszeni és a bővítéseket is sokkal egyszerűbbé teszi a számomra.